ACB Ineu

Antrenament cu patru goluri pentru Ghiroda la Ineu, ACB-ul a pus ceva probleme doar în prima jumătate de oră!





După succesul cu 2-0 de la Lipova, CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a impus și la Ineu, în amical. Pe „Armonia”, viceliderul din C7 s-a impus cu 4-0, după ce scorul pauzei a fost 2-0.

ACB-ul nu a început tocmai rău meciul și a avut două ocazii importante de a trece în avantaj. Udrescu a tras, însă, doar în portar din 3 metri ușor lateral stânga, iar Susan a dorit să fie altruist din poziție de unu la unu cu Ciocan și pasa sa a fost interceptată. Mancaș a deschis scorul în minutul 19, cu un șut de la 16 metri, iar Adi Popa a marcat și el până la pauză, după ce a urmărit mingea respinsă de Merșca la centrarea lui Vasluian.

În partea secundă, a fost rândul centrafricanului Banam să rateze două situație bune pentru ineuani, în timp ce ghirodanii și-au dublat avantajul. Pasa lui Datcu l-a găsit în ofensivă pe Mancaș, care a pătruns în careu și a înscris plasat. Pasatorul a devenit marcator apoi petru timișeni: centrare Ilie și „cap” Datcu pentru 0-4.

E clar că Ineul rămâne o formație fragilă fără achiziții și cu probleme de ordin financiar încă. Termenul de rezolvare ar fi finalul lunii, însă incertitudinea apasă asupra echipei pregătită de Cristian Sculici (care a absentat astăzi având treabă la Federația din postura sa de referent zonal) și Teodor Mihuț. „Cât timp am putut alerga, am jucat binișor, am avut și ocazii, după care ne-am stins încet, dar sigur. Trei dintre goluri le-am luat pe greșeli personale, lipsa de concentrare și-a spus din nou cuvântul. Avem și probleme de efectiv, ne-au lipsit și azi Șerban și Tulcan, dar și câțiva copii, bolnavi după desele ieșiri pe Armonia, în câmp”, a spus Mihuț, care astăzi l-a folosit – de exemplu – pe atacantul Toure ca fundaș stânga.

Formații:

Ineu: Merșca – Voștinar, Clipotă, Bekono, Toure – Zdrențan – Miculaiciuc , Călin, Ndoye, Udrescu – (14 Banam) – Susan. Au mai jucat după pauză: Coman – Temian, Spătaru, Kone, Buza.

Ghiroda (prima repriză): Ciocan – Vasluian, Miclău, Stupu, Coroiu – Trandu, Pop – Popovici, Mancaș, Bulza – Popa

Ghiroda (repriza secundă): Mosoarcă – Lixandru, Imbroane, Hecsko, Ilie Ad. – Precup, Jichici – Datcu, Mancaș, Popa – Buțu

Arbitri: Sebastian Mako – Marius Vîlceanu, Roland Iuhas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button