Socodor

Socodorul vrea să producă surpriza la Carani! Ciornei: „Buziașul are echipă bună, dar sperăm să ne ia de sus!”







Anul a început cum se putea mai rău pentru CS Socodor, care a pierdut cu 2-0 duelul direct cu Avântul Periam, una dintre formațiile pe care își propunea să o bage sub ea în încercarea de a se salva de la retrogradare. Și ca tacâmul să fie complet, Tiberiu Darazs și Gigi Cameniță au aflat și l-au pierdut până la finalul sezonului pe Andrei Șerengău, adică unul dintre juniorii importanți ai echipei, căruia i-au și dat sarcini tactice noi în această iarnă.


Pe un post relativ nou joacă și Alin Ciornei, adică în bandă, dar la mijlocul terenului. Din această postură, fostul jucător al Crișului a și ratat o ocazie mare, la scorul de 0-1, cu 20 de minute înainte de final. „Din păcate, Turcuș a fost eliminat destul de repede, la mijlocul primei reprize și asta a turnat puțin plumb în picioarele noastre. De abia după ce a fost eliminat și un adversar și jocul s-a mai echilibrat, dar am avut și noi ocaziile noastre. Am încercat să egalăm dar nu am reușit, din contră, în prelungiri, am mai primit un gol. Cred că un egal era mai echitabil la ce s-a jucat, dar ne lipsește norocul cu desăvârșire”, a afirmă fotbalistul de 30 de ani.


Până la urmă, cei de la Socodor nu au timp să-și lingă rănile și, vineri, de la ora 15, vor încerca să profite de dușul rece făcut și de următorul adversar la reluarea Ligii a III-a. Phoenix Buziaș a cedat cu 1-4 pe teren propriu cu conjudețeana din Peciu Nou și s-a îndepărtat din nou de play-off și orice alt rezultat decât victoria o trimite automat în play-out. „Cei de la Buziaș au un lot mai bun, dar au pierdut rău cu Peciu. Oricum, nu cred că moralul lor nu e ca la noi după atâtea înfrângeri. Ne va fi greu, dar sperăm să ne ia de sus și noi să-i surprindem. În tur am dat lupte grele acasă cu ei, sunt o echipă foarte puternică. În plus, încă mai trag speranța la play-off, dar ne jucăm și noi șansa, vrem să nu pierdem. Din păcate, pe lângă Doru Turcuș, care va fi suspendat, l-am pierdut și pe Șerengău. Se va opera la ligamentele genunchiului, este o pierdere foarte mare pentru noi. Sperăm să facă Mercioiu o figură bună, este singurul atacant de meserie pe care îl avem, se pregătește bine și ne punem speranțele în el. Să vedem ce va fi, după care o victorie ar fi bună în ultima etapă din campionatul regular, mai ales că jucăm acasă cu Ineul, am avea alt elan pentru play-out”, adăugă Ciornei, înainte de deplasarea echipei sale la Carani.

Înainte de penultima etapă a sezonului regular, CS Socodor ocupă penultima poziție în C8, cu doar 8 puncte strânse, Cermeiul, echipa de pe poziția a 8-a, fiind la cota 12. În schimb, Buziașul e a 5-a în clasament, cu 26 de puncte, cu 5 mai puține decât Pecica, ce ocupă ultima poziție de play-off.

Phoenix Buziaş – CS Socodor



Formații probabile:

Buziaș: Flonta – Sturzu, Mada, Nicolescu, Angheli – Ferţu, Mitre – Grancea, Chistrugă, Românu, – Pădurariu.

Socodor: Mucha – Clej, Gherheș, Țoca, C. Covaci – Mintaș, Florea – Ciornei, Lezeu, D. Covaci – Mercioiu (Daina).

Arbitri: Cătălin Flonta – Claudiu Giorgiu, Antonio Mesaros (toți din Cluj-Napoca).

Observatori: Marian Balaci (Drobeta-Turnu Severin), Marius Ştefan (Orăştie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button