ACB Ineu

Poate ultimul colac de salvare trece pe Crișul Alb vineri, în Ineu – Periam! Spătaru: „Luăm tot ce a fost mai bun cu Bihorul și vrem să câștigăm!”




Chiar dacă a adunat 30-35 de minute bune pe terenul liderului FC Bihor, ACB Ineu s-a întors acasă cu un eșec sever (1-5), ce nu-i da prea mult avânt înainte de vizita Periamului. Timișenii tocmai au câștigat cu 2-0 la Socodor, un meci de 6 puncte și, dacă vor învine și pe „Central”  iau o opțiune serioasă pentru salvarea de la retrogradare. Ineuanii știu că viceversa i-ar condamna în mare măsură, așa că vor să strângă rândurile pentru duelul cu trupa lui Răzvan Leuca, de vineri, de la ora 15.


Florentin Spătaru, unul dintre jucătorii care au evoluat și în urmă cu 7 ani în Liga a 3-a pentru ineuani, a revenit pe gazon după 4 luni de pauză, cauzate de o accidentare. „Am avut minute bune la Oradea după primul gol, apoi am început bine a doua repriză, am avut câteva ocazii și înainte de golul nostru, și asta contra celui mai redutabil adversar. Vrem să luăm tot ce a fost mai bun din meciul de la liderul FC Bihor și încercăm să jucăm bine în ultimele două partide din campionatul regular și să facem puncte”, anunță fotbalistul de 32 de ani.

Mijlocașul originar din Roșiorii de Vede joacă de două trei sezoane și fundaș lateral și – probabil – acolo va fi utilizat și cu Avântul. „Periamul are jucători buni, se pregătesc și sunt ambițioși. Au câștigat la Socodor, au moral bun. Eu mă bucur că am revenit după această lungă perioadă de recuperare, din octombrie nu am mai jucat, cu Periam va fi al doilea meci pentru mine și sper să ajut echipa. Revine și Banam, a fost suspendat cu FC Bihor, avem tot lotul apt. Ne pregătim serios și vrem să câștigăm, iar apoi, având un moral mai bun, vrem să mergem la Socodor și să câștigăm și acolo. Personal, sper să mă recuperez 100% și să revin la o formă cât mai bună. Încă mi-e greu, dar vreau să joc oriunde mă pune antrenorul, unde este nevoie. La Oradea am început ca fundaș dreapta și apoi, în repriza a doua, am jucat fundaș stânga”, a adăugat Spătaru.

Eliminat la Socodor, mijlocașul Stefanciuc e suspendat în tabăra timișană. Aceasta a ajuns la cota 13 puncte, pe locul 7, în timp ce ACB Ineu a rămas ultima în clasament, cu doar 6 puncte.

ACB Ineu – Avântul Periam

Formații probabile:

Ineu: Merșca – Spătaru, Clipotă, Șerban, Bekono  – Zdrențan – Miculaiciuc, Călin, Ndoye, Udrescu – Susan.

Periam: Antonescu – Filip, Rosuş, Mureșan, Rancov – Oancia, Olteanu – Gălățan, Gaspar, Mager – Baranyi.

Arbitri: Eniko Kopriva Biro – Tamas Kopriva Biro Tamas, Zsolt Kopriva (toți din Carei)

Observatori: Răzvan Nistoran, Iliuță Boru (ambii din Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button