Baschet

FCC UAV Arad a câștigat după un deceniu în „Sepsi Arena” și are minge de calificare în finală! Urban: „Nu pot să evidenţiez pe nimeni decât echipa în sine”

Dincolo de remiza pozitivă a UTA-ei pe „Cluj Arena”, cu Universitatea, iubitorii sportului din orașul nostru au exultat pentru succesul istoric de la Sfântu Gheorghe a surorii mai mici a „Bătrânei Doamne”. FCC UAV Arad s-a impus cu 86-79 pe terenul campioanei en-titre Sepsi SIC în cadrul primei manșe a semifinalei Ligii Naționale la Baschet Feminin.

Existau semnale pozitive încă de la partida din cadrul sezonului regular din „Sepsi Arena”, când meciul a fost destul de echilibrat și sccesul gazdelor a fost la 8 puncte diferență (82-74), dar mai ales la retur, când „galben-albastrele” au zburdat pe propriul parchet și s-au impus clar: 63-47. Vineri seara, pedala de accelerație a fost apăsată în special în ultimul sfert, însă – bineînțeles – fetele lui Miroslav Popov au avut meritul de a fi rămas mereu în joc în fața unei echipe ce a evoluat în acest sezon în EuroLigă. „Cred că am produs o mare surpriză și o mare  bucurie suporterilor noștri. Împotriva tuturor calculelor hârtiei, am câștigat pe terenul din Sfântu Gheorghe după 10 ani, din 2014 noi nu am mai câștigat nici un meci la Sfântu Gheorghe. Sfântu Gheorghe. Și, după cum bine se știe, Sepsi reprezintă România în cea mai înaltă competiție europeană şi au an de an o echipă extrem de puternică, cu schimbări pe fiecare post. Așa stând lucrurile, eu nu pot să evidenţiez pe nimeni decât echipa în sine. O familie în adevăratul sens al cuvântului, împreună cu staff-ul tehnic, sponsorii și suporterii. Trebuie spus că am avut trei-patru suporteri la Sfântu Gheorghe, cărora li s-au auzit vocile din tribună în timpul meciului și pentru asta le și mulțumim”, a spus Marcel Urban.

Evident, gândul președintelui formației arădene se îndreaptă deja spre „duelul” de joi seara (ora 19), de la Arad, când se poate decide echipa calificată în marea finală. Pentru asta, FCC UAV trebuie să câștige din nou, șansele fiind ridicate în fața unei Săli Polivalente ce se anunță plină. „Sper că în meciul de la Arad vom face o figură la fel de frumoasă, iar pentru acesta sunt sigur că va fi o afluență mare de public. Se anticipează un interes foarte mare pentru această partidă și tocmai de aceea, noi am și dat drumul la secțiunea de vânzare de bilete, pe platforma blt.ro. Am dat deja câteva sute de bilete, ceea ce înseamnă că la ora meciului sala va fi arhiplină, iar pentru aceasta avem foarte multe surprize pentru suporteri, bineînțeles”, a adăugat Urban.

Într-adevăr, clubul arădean a scos la vânzare bilete pentru marea partidă de peste patru zile AICI.  Prețurile rămân aceleași: 30 de lei (zona VIP), 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii în restul sălii. Tichetele vor putea fi cumpărate și de la sală, înainte de meci, costând 30 de lei la VIP și în restul sălii 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button