Superliga

Superliga, etapa a 7-a play-off/out: Petrolul lui Gyuszi Balint încă tremură, Giuleștiul stă pe un butoi cu pulbere după un nou eșec!





Vineri


Dinamo – FC Voluntari 1-1

„Câinii roșii” aveau mare nevoie de victorie pentru a rămâne la mâna lor pentru salvarea de la retrogradare, însă Voluntariul i-au încurcat chiar pe „Arcul de Triumf”. Gnahore a dat iluzia unui succes, în minutul 35, dar ex. utistul Cascini a egalat la următoarea fază. În partea a doua, ambele formații au avut ocazii, dar mai mari au fost cele ale trupei lui Florin Pîrvu. Carnat nimerit bara în minutul 83, iar Florea a reluat cu capul puțin pe lângă în cel de-al cincilea minut de prelungire. Dinamo e disperată și depinde și de UTA, pe care o găzduiește în ultima etapă, după ce ar trebui să câștige pe terenul „fraților” de la U. Cluj.

Sâmbătă

FC U Craiova – Universitatea Cluj 3-2

FC U Craiova speră din nou după un succes puțin neașteptat, dar meritat, în fața celor de la U. Cluj. Ex. utistul Roger l-a pierdut la ambele goluri pe Baeten, iar Blănuță a dat lovitura pe final, profitând de eroare împărțită de Silaghi și Masoero. Silaghi a fost cel care a deschis tabela, iar Anselmo și-a adus la un moment dat echipa la 2-2, însă punctele rămân la olteni, iar acum vin extrem de motivați la Arad, în a doua zi de Oaști.

FCSB – Farul Constanța 2-1

A venit și seara în care FCSB a pus mâna pe cel de-al 27-lea titlu. A făcut-o după un 2-1 cu Farul, iar David Miculescu a contribuit cu gol. Primul al meciului, după exterior cu piciorul stâng după deschiderea lui Olaru. Rivaldinho a adus un egal nesperat pentru Farul cu 11 minute înainte de final, dar lucrurile nu au rămas așa, fiindcă Băluță a înscris simplu, din 6 metri, la o fază la care mingea se părea că a ieșit din teren cu câteva secunde înainte. Revenind la Miculescu, acesta a ajuns la 5 golurile stagionale și e tot mai lăudat de Gigi Becali și MM Stoica. La 22 de ani, fotbalistul crescut de UTA câștigă primul titlu din carieră.

Duminică

Poli Iași – UTA Arad 0-2

Arădenii nu au făcut cea mai bună repriză a lor în Copou și au scăpat ieftin cu un 0-0 la pauză, în special pe mâna portarului Iacob și a fundașilor săi centrali. Stolnik chiar trebuia să devină omul meciului, dacă Rareș Pop nu ar fi inventat golul de 0-1, cel care a deschis drumul spre succesul „roș-albilor”. Tânărul mijlocaș a driblat spectaculos în careu, a trimis în careul de 6 metri, de unde Imoh Ezekiel a marcat primul său gol în SuperLigă. Apoi, nigerianul a deviat subtil o minge venită de la Căpușă și Luckassen a marcat pentru a doua etapă la rând la UTA. Cert este că victoria o duce pe „Bătrâna Doamnă” în fruntea clasamentului play-out, cu două runde înainte de final.

CFR Cluj – Sepsi OSK  2-1

Campioana Provinciei s-a chinuit crunt cu Sepsi pe teren propriu, în condițiile în care covăsnenii au și jucat în 9 oameni timp de o repriză și în zece din minutul 21. Oroian și Ștefan au plecat mai repede la cabine, dar colegii lor au făcut un meci de sacrificiu și au ținut de rezultatul de 1-1 până în cel de-al 6-lea minut de prelungire, când croatul Muhar a făcut dubla și a dus-o pe CFR Cluj până pe locul 2 .

Luni

Petrolul Ploiești – FC Botoșani  1-2

Echipa antrenată de Laszlo Balint se jocă cu focul în play-outul SuperLigii. A pierdut cu FC Botoșani acasă și încă nu e sigură de rămânerea în SuperLigă, fiind mai degrabă amenințată cu participarea la baraj. Fundașii lui Andone, Miron și Sadiku au făcut diferența pe „Ilie Oană” după două faze fixe, în deschiderea și în finalul partidei. Irobiso egalase rapid pentru gazde, iar Hanca a ratat un penalty la mijlocul reprizei secunde. Cu încă un succes din ultimele două etape, echipa ce a fost mai mereu pe ultimul loc în SuperLigă are șansa să se salveze direct de la retrogradare.

Rapid – Universitatea Craiova  1-2

Giuleștiul a luat foc după un nou eșec al favoriților. De această dată, Rapidul a pierdut acasă și cu U. Craiova, după un gol semnat de A. Crețu în prelungiri. Ivan mai punctase pentru olteni în prima parte, iar Burmaz părea să le aducă un punct bucureștenilor cu reușita din minutul 77. Dar, s-a terminat 1-2 și Rapidul stă pe un butoi de pulbere după ce a ieșit din toate calculele pentru un loc european. Iacob a sărit la gâtul unui suporter, Săpunaru nu a dat mâna cu „interimarul” Lobonț, iar Dan Șucu e tot mai palid când pleacă de la meciuri.

Playoff

Sâmbătă, 27 aprilie

FCSB – Farul Constanța 2-1

Miculescu 26, Băluță 84 / Rivaldinho 79

rezumat video

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Duminică, 28 aprilie

CFR Cluj – Sepsi OSK  2-1

Muhar 6, 90+7 / Alimi 20 – penalty

Cartonașe roșii: Oroian 21, Ștefan 45+2 (ambii Sepsi)

rezumat video

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Luni, 29 aprilie

Rapid – Universitatea Craiova  1-2

Burmaz 77 / Ivan 30, Crețu 90+6

rezumat video

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Clasament

 

Etapa următoare (3-5 mai): Farul – Sepsi, CFR – Rapid, Universitatea Craiova – FCSB

Playout

Vineri, 26 aprilie

Dinamo – FC Voluntari 1-1

Gnahore 35 / Cascini 36

rezumat video

Sâmbătă, 27 aprilie

FC U Craiova – Universitatea Cluj 3-2

Baeten 25, 55, Blănuță 76  / Silaghi 16, Anselmo 74

rezumat video

Duminică, 28 aprilie

Oțelul Galați – FC Hermannstadt 1-0

Yabre 3

Cartonaș roșu: Teles 54 (Oțelul)

rezumat video

Poli Iași – UTA Arad 0-2

/ Ezekiel 62, Luckassen 87

rezumat video

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Poli Iași!

Luni, 29 aprilie

Petrolul Ploiești – FC Botoșani  1-2

Irobiso 12 / Miron 5, Sadiku 87

rezumat video

Clasament

Etapa următoare (3-6 mai): Botoșani – Voluntari, U Cluj – Dinamo, Petrolul – Oțelul, Hermannstadt – Iași, UTA – FC U Craiova

FOTO: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button