Fotbal juniori

Viitorul s-a calificat eroic la următoarea „zonă” rezervată juniorilor U15, Trif a apărat un penalty în fața celor de la FC Bihor!


Viitorul Arad avansează în cea de-a treia „zonă” a campionatului rezervat juniorilor sub 15 ani. În meciul „bonus” programat de FRF, „roș-albii” au trecut la mare luptă, cu 1-0, de FC Bihor Oradea. Partida de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic a fost pe muchie de cuțit, cu oaspeții ratând și un penalty cu un sfert de oră înainte de final.

Arădenii și-au luat tare adversarii, iar Angelo Zvenca, fotbalist care a bifat deja minute și în campionatul Ligii a 4-a, a ratat două ocazii importante. Tot el avea – însă – să se revanșeze cu golul din minutul 8, după ce a reluat cu latul de la colțul scurt cornerul bătut de Herlo. Lobonț a avut și el o situație importantă, dar a reluat cu capul peste poartă din doar 6 metri.

În repriza secundă, orădenii au pus o oarecare presiune la buturile gazdelor, care au acuzat și arbitrajul lui Claudiu Matiș, fostul atacant al Cermeiului. Între altele, în minutul 66, acesta a dictat un penalty pentru FC Bihor, dar Trif a apărat și și-a salvat echipa. Tot portarul „roș-albilor” a mai scos o minge grea pe final de meci la eroarea lui Cijevschi și partida s-a încheiat cu victoria și calificarea celor de la Viitorul.

„Victimă” colaterală a fost chiar antrenorul Flavius Pavel, care a fost eliminat de pe bancă pentru proteste. „Nu mi-aș fi dorit să văd niciodată un astfel de arbitraj la copii, dar iată că se întâmplă. Le-a dat prea ușor acel penalty, ne-a umplut de galbene și a dat nu știu câte minute de prelungire, iar la copii nu există așa ceva. Nu degeaba se joacă doar 80 de minute, altfel jucăm 90 și gata. Până la urmă e o victorie extrem de muncită, dar și meritată, ar fi trebuit să închidem conturile în prima repriză. Cert este că acest meci ce nu era prevăzut inițial în planurile noastre ne stoarce puțin de puteri, mai ales că dumincă vom juca din nou, se pare, la Reșița”, ne-a declarat Pavel.

Contra celor de la FC Bihor, Viitorul a evoluat în formula:  Trif – Drăgoiu, Lobonț, Cijevschi, L. Catanzariti – Iorgov, Pal, Herlo, A. Sîrb – Zvenca, Burada, de pe bancă mai intrând: Moni, Buda și Cotuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button