Crisul Chisineu-Criș

Crișul s-a întors la treabă, dar lui Abrudean îi ies două-trei „piese” lipsă: „Vrem să rămânem competitivi”





Luni, 20 ianuarie, a fost ziua reunirilor în rândul divizionarelor terțe arădene. Cu excepția Lipovei, care a demarat antrenamentele în urmă cu o săptămână, iar de ieri a plecat în cantonament în Serbia, celelalte formații au efectuat primele antrenamente ale anului.

Crișul Chișineu Criș nu a făcut excepție, cu mențiunea că antrenorii Adrian Abrudean și Remus Lung nu au avut chiar tot lotul la dispoziție. Alin Pavel revine din SUA la mijlocul acestei săptămâni, iar Ionuț Tătaru încă nu și-a rezolvat situația la echipa pentru care a evoluat în tur, Gilortul Târgu Cărbunești. Prin urmare, după ce s-a despărțit de nu mai puțin de șase fotbaliști în această iarnă: Calvin, Mărmăneanu, Blănaru, Cocian, Mateucă și Roșu, gruparea „alb-albastră” a oficializat la această oră doar trei mutări: fundașul Nistor (ex. Cermei) și mijlocașii Jichici (ex. Ghiroda) și Balla (fotbalist la ACU în Liga 2-a, ultima oară în ligile inferioare din Austria).

La reunire s-au mai prezentat și juniorii UTA-ei, Andrei Căciulă (2002) și Denis Tambor (2003), însă rămâne de văzut dacă vreunul dintre ei va rămâne pe malul Crișului Alb. „Din punctul meu de vedere, dacă Tătaru ni se alătură, am mai avea nevoie de doi fotbaliști. Este clar că la acest moment numeric nu stăm prea bine, sperăm să fim compleți în cel mai scurt timp pentru a putea lucra în formulă completă. Am încredere în toți băieții din lot, însă avem încă 15 meciuri oficiale în față și am risca să le abordăm în 15-16 jucători. Vrem să rămânem competitivi, am și spus că nu mai vrem să repetăm greșelile din iarna trecută. Și în urmă cu un an am fost pe locul 3 în iarnă și nu am reușit decât un loc 7. Din ceea ce a spus și conducerea clubului, ne propunem cea mai bună clasare din istoria clubului și atunci nu am avea voie să cădem sub locul 4”, spune Adrian Abrudean, „principalul” Crișului.

Jucătorii au trecut deja pe la medicul sportiv pentru vizele medicale și își reintră în ritm cu antrenamente zilnice pe terenul „Aurel Ardelean”. Seria amicalelor va începe săptămâna viitoare cu echipele UTA-ei, cea Under 19 – miercuri, respectiv liderul ligii secunde – sâmbătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button