National Sebis

Atmosfera s-a mai detensionat la Sebiș în ziua reunirii și Șomcherechi ar trebui să rămână pe banca tehnică: „Nu e loc de orgolii personale”Aflată pe loc retrogradabil din Liga 3-a, Național Sebiș are de tras în stagiunea de primăvară pentru a trăi rușinea chiar în anul centenar al echipei de căpătâi al fotbalului sebișean, Crișana. Pentru asta e nevoie, în primul rând de coeziune, ceea ce a cam lipsit pe finalul turului pe Crișul Alb și nici în vacanță lucrurile nu au stat mai bine din moment ce conducerea clubului a negociat cu un alt antrenor. Cu toate că Dănuț Șomcherechi e sub contract până în această vară.

Înițial, tehnicianul maramureșean nici nu a fost chemat la reunire, așa că astăzi, la primul antrenament al anului la gruparea de pe Crișul Alb era posibil orice. Până la urmă, conform noului președinte al clubului, atmosfera s-a mai detensionat și, cel puțin deocamdată, „mariajul” continuă. Inclusiv achitarea unui salariu restant a avut darul să mai îndulcească lucrurile la Sebiș, doar că e foarte clar că Naționalul are nevoie rapidă de întăriri la nivelul lotului dacă vrea să se bată cu șanse reale de a evita un loc sub linie.

Ceea ce va fi în zilele următoare rămâne de văzut, Șomcherechi așteptând cel puțin 4-5 jucători cu experiență în lot. La prima întâlnire a anului, pe lângă lotul ce a terminat turul, minus Claudiu Vereș, au mai fost prezenți și George Ilinca, un atacant care a mai activat la Pecica și Sântana în județul nostru și Andrei Baratki, mijlocaș originar din Râmnicu Vâlcea, care a mai susținut probe și la Metalurgistul Cugir.

Am avut o discuție destul de lungă cu antrenorul Somcherechi și cu jucătorii și eu cred că am stins conflictul. S-a mers și pe la casierie astăzi și mâine și ne apucăm de treabă. I-am pus la aceeași masă pe Somcherechi și Vanci (n.a. Costică Vanci, delegatul echipei sebișene) și au înțeles ambii trebuie să lucreze împreună până în vară. Interesele clubului sunt mai importante decât orgoliile personale. La capitolul plecări, deocamdată este doar Vereș, la capitolul sosiri avem doi jucători noi veniți, sunt evaluați de antrenor. Urmează și alte transferuri, lucrăm cu toții pentru a rezolva rapid lotul, căci suntem obligați să facem o echipă bună pentru retur. Situația din clasament este neliniștitoare deocamdată, dar eu zic că de acum  în ainte ar trebui să auzim doar lucruri pozitive dinspre Sebiș”, ne-a declarat președintele clubului, Raul Pîrv.

Concluzionând, deocamdată a ieșit fum alb pe hornul minihotelului de la arena „Crișana”, din P-ța Arenei nr. 1, însă achizițiile sunt necesare ca aerul pentru ca sebișenii să poată demara cu adevărat. Cei 13 fotbaliști, între care cinci sunt juniori, sunt insuficienți pentru o formație ce are un obiectiv destul pretențios într-o serie grea chiar și în jumătatea sa inferioară.

 5 comentarii

 1. Cand au fost bani, echipa de liga a 2-a….. s-au pierdut unele meciuri pentru promovare….. si acum s-a dat de greu !Si pe Lipova lui Radu Pop multi am crezut ca promoveaza in liga a 2-a dar spre final numai batai au incasat..(Of Avrig ce le-ai facut in tur…).!!!!!Sebisul poate scapa de retrogradare si printro >ghidusie< ca vreo aradeana din serie sa introduca un suspendat in meciurile cu sebisenii…….E pacat sa retrogradeze National Sebis,,,,,!

  0
  0
  1. Simion Colnic ai fost tu la meciul ala al Lipovei cu Avrig ? Ce le-a facut ? 82 de min nu au ajuns la poarta Lipovei . Au castigat norocos . Intreaba-i in retur cand a batut Lipova la pas la Avrig cum a fost . Mai rau ca in tur ca nu gaseau aia mingea . Si apropo m-am uitat pe meciurile de anul trecut un singur meci a pierdut Lipova cel cu Resita, nu stiu unde sunt bataile de care scrii tu . Bataile dunt in alta parte in mintiuta ta

   0
   0
    1. Lipova a batut la Sebis fara drept de apel . 5-1. Aici articolul este despre Sebis voi vb de Lipova . Stii cumva sa ne spui si noua unde joaca acum Avrigul ? Lioiva vad ca e tot acolo sus . Asa ca mucles cucuveaua

     0
     0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button