Handbal

Handbalistele de la Crișul au ocazia să încheie anul cu o victorie în fața unei echipe de mijlocul clasamentului





După o pauză de trei săptămâni, cauzată de acțiunile diferitelor echipe „tricolore”, handbalul feminin de ligă secundă a revenit pe parchet weekendul trecut. Un singur meci a mai rămas de disputat în această etapă și în acest an, iar acesta este cel al celor de la Crișul Chișineu Criș.

Elevele lui Titi Ionescu și Florica Boldor o găzduiesc pe Național Râmnicu Vâlcea, formație aflată la mijlocul ierarhiei în Seria B. „Vrem să încheiem anul 2017 cu un succes, mai ales că vom juca acasă, în fața susținătorilor noștri pe care-i așteptăm în număr cât mai mare la sală. Chiar dacă ne-au lipsit puțin meciurile oficiale în ultimele săptămâni, am rămas în priză cu antrenamente tari și suntem pregătite de joc. Nu avem jucătoare indisponibile, vizăm a cincea victorie în acest campionat”, anunță Lucreția Vartolomei, manager și jucător al grupării „alb-albastre”.

Partida fetelor de la Criș cu oltencele din Zăvoi începe mâine, la ora 14, pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria din orașul nostru. Gazdele de mâine sunt pe locul 11, cu 13 puncte, în timp ce vâlcencele pcupă poziția a opta, cu 18 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button