National Sebis

Pe drumul cel bun: Universitatea Cluj – Național Sebiș 2-2

La două zile de la eșecul cu ACS Poli, sebișenii au arătat mai bine în testul cu o altă formație de eșalon superior. La Cluj, pe unul dintre terenurile sintetice din complexul studențesc, trupa lui Neaga a remizat cu divizionara secundă Universitatea.

Partida a început prost pentru gruparea de pe malul Crișului Alb  După 20 de minute, echipa lui Teja conducea cu 2-0, după reușitele semnate Lemnaru și Calcan. În minutul 28, sebișenii au revenit în joc după o acțiune șnur, finalizată cu centrarea în gura porții a lui Zurbagiu și golul lui Velici.

La pauză, mai precis după 50 de minute, Naționalul a trimis pe teren forțe proaspete, care au alergat după o egalare ce a venit la mijlocul părții secunde. Unguru a centrat bine, iar David Lazăr, un atacant de 23 de ani sosit în probe din liga a doua irlandeză, a marcat cu capul. Câteva minute mai târziu, nou intratul Negoescu a ratat incredibil golul de 2-3, pentru ca apoi Bujor să-și salveze echipa dintr-o situație grea.

Sebișul a folosit următoarele garnituri:

Prima repriză: Tomșa – Dăruială, Stupu, Țoca, Cherecheș – Susan, Zurbagiu, Lazea, Z. Radu – Mihuța – Velici.

Repriza a doua: Bujor – Rosenblum, Basic, Neacșu, Cherecheș – Stoian, Lazea (Negoescu), Avramescu, Rus – Unguru – Lazăr.

Cherecheș et. comp au revenit la Sebiș pentru trei zile de antrenamente pe plan local, pentru ca luni să plece în cantonamentul de la Tușnad.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close