National Sebis

Pe drumul cel bun: Universitatea Cluj – Național Sebiș 2-2





La două zile de la eșecul cu ACS Poli, sebișenii au arătat mai bine în testul cu o altă formație de eșalon superior. La Cluj, pe unul dintre terenurile sintetice din complexul studențesc, trupa lui Neaga a remizat cu divizionara secundă Universitatea.

Partida a început prost pentru gruparea de pe malul Crișului Alb  După 20 de minute, echipa lui Teja conducea cu 2-0, după reușitele semnate Lemnaru și Calcan. În minutul 28, sebișenii au revenit în joc după o acțiune șnur, finalizată cu centrarea în gura porții a lui Zurbagiu și golul lui Velici.

La pauză, mai precis după 50 de minute, Naționalul a trimis pe teren forțe proaspete, care au alergat după o egalare ce a venit la mijlocul părții secunde. Unguru a centrat bine, iar David Lazăr, un atacant de 23 de ani sosit în probe din liga a doua irlandeză, a marcat cu capul. Câteva minute mai târziu, nou intratul Negoescu a ratat incredibil golul de 2-3, pentru ca apoi Bujor să-și salveze echipa dintr-o situație grea.

Sebișul a folosit următoarele garnituri:

Prima repriză: Tomșa – Dăruială, Stupu, Țoca, Cherecheș – Susan, Zurbagiu, Lazea, Z. Radu – Mihuța – Velici.

Repriza a doua: Bujor – Rosenblum, Basic, Neacșu, Cherecheș – Stoian, Lazea (Negoescu), Avramescu, Rus – Unguru – Lazăr.

Cherecheș et. comp au revenit la Sebiș pentru trei zile de antrenamente pe plan local, pentru ca luni să plece în cantonamentul de la Tușnad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button