Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Feieș îl girează pe Neaga: „Are toate condițiile să-și demonstreze abilitățile de antrenor”S-au scurs trei săptămâni bune de când Rică Neaga și-a început treaba la Național Sebiș. Noul antrenor a primit și câteva întăriri importante la nivel de lot, pe care a început să le integreze cu ocazia stagiului de pregătire centralizat și partidelor de verificare disputate în compania unor formații din primele două eșaloane.

Rezultatele nu au fost tocmai pozitive, dar acestea nu îi îngrijorează pe cei din conducerea clubului. Chiar dacă are doar o funcție onorifică, primarul Gheorghe Feieș e cel care dă tonul muzicii la gruparea de pe Crișul Alb, iar momentan îl girează pe fostul stelist. „Cantonamentul de la Băile Tușnad le-a căzut bine jucătorilor, ca și amicalele disputate acolo, de altfel. Bateriile au fost încărcate, iar antrenorul a avut ocazia să se edifice asupra potențialului fiecărui fotbalist din lot. Cred că în mintea lui a început să-și cristalizeze o formulă titulară, dar știe și unde ar mai avea, poate, nevoie de întăriri. Am auzit că ar mai putea veni doi-trei jucători, alții vor pleca, deci lucrurile se mișcă în direcția bună. Rezultatele nu sunt importante în acest moment al pregătirii și, în plus de asta, înfrângerile au sosit și în fața unor formații mult mai bine cotate și mai omogene decât a noastră. Așadar, Rică Neaga beneficiază de toată încrederea conducerii, ce-i pune la dispoziție toate condițiile să-și demonstreze calitățile de antrenor și să se afirme. Sunt mulțumit și de felul cum e organizat clubul din punct de vedere managerial, s-a făcut un pas în față din acest punct de vedere”, a precizat   primul edil al Sebișului.

Considerând că la prima vedere majoritatea achzițiilor din această iarnă sunt reușite, Feieș mai susține că bugetul clubului a rămas în valori normale. „Nu chetuim mai mulți bani decât în sezoanele precedente. Cât despre obiectiv nu știu ce să vă spun. Dacă cei din conducerea clubului și antrenorul își doresc promovarea, vor fi susținuți în demersurile lor. Înseamnă că doresc să facă performanță, iar performanța mereu a fost încurajată la Sebiș”, a adăugat președintele de onoare al „alb-albaștrilor”.

Alături de Cojocaru

Sâmbătă, la o zi de la revenirea din cantonamentul de la Băile Tușnad, managerul Sebișului a suferit o mare pierdere. „Îi transmitem sincere condoleanțe lui Călin Cojocaru pentru decesul tatălui său,  suntem alături de el în aceste clipe grele. Dumnezeu să-i odihnească părintele”, e mesajul lui Gheorghe Feieș la adresa fostului antrenor.

0
0
loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.