Arhivă articole

Jucătorii Sebișului, în mijlocul femeilor de 8 martie!La inițiativa primarului Gheorghe Feieș, președinte de onoare al clubului de fotbal, conducerea Național Sebiș împreună cu antrenorii și jucătorii au oferit cîte o floare femeilor din orașul Sebiș.

Îndrumați de președintele Călin Cojocaru, antrenorul Rică Neaga și componenții echipei de fotbal au început un mic tur al orașului. Prima oprire a fost la Primărie, locul unde muncesc și cîteva femei care au primit cu zâmbetul pe buze florile oferite de fotbaliștii sebișeni. A urmat apoi un periplu pe platforma industrială  a orașului, unde sute de femei lucrează pentru prosperitatea familiilor lor și, de ce nu, a orașului. Băieții au fost primiți cu drag de fetele și femeile de la fabricile de pantofi RAYMOND și FALCA, de la fabrica de mobilă GEMA SUPERB și de la pielăria ARIELA. Fotbaliștii au fost impresionați de ceea ce au văzut, mai ales că mulți dintre ei  nu au pășit niciodată într-o fabrică, nu au văzut cât de greu se câștigă o pîine, în ce condiții grele trebuie să lucreze femeile.

Finalul s-a consumat la liceul din oraș unde învață și câțiva tineri fotbaliști și la Spitalul orășenesc, partenerul echipei pentru rezolvarea problemelor medicale.

galerie FOTO

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.