National Sebis

Sebișenii pregătesc un memoriu împotriva arbitrilor după meciul cu Ighiul: „Vrem respect!”





Partida ce o scoate, în mare măsură, pe Național Sebiș din lupta pentru promovarea în Liga a II-a a fost marcată de câteva decizii ale arbitrilor pe care gazdele le consideră neconforme cu realitatea.

Dincolo de unele faulturi ale oaspeților nepedepsite tot timpul cu cartonașe galbene, sebișenii consideră că în minutul 77 ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, după intrarea din spate a lui O. Turuș asupra lui Velici. Divizionarul secund, Dan Dreve, a lăsat jocul să continue, pentru ca în al doilea minut de prelungire să pună mingea pe var pentru trupa lui Himcinschi. „Scorul era 2-2 în acel moment, altfel s-ar fi jucat finalul dacă marcam atunci. Avem filmarea meciului, inclusiv acea fază, plus o poză ce arată clar contactul în careu și intenționăm să depunem un memoriu împotriva arbitrului de centru. Nu acceptăm să fim bătaia de joc a nimănui, este incredibil cum am pierdut un meci pe care meritam să-l câștigăm la felul cum am evoluat”, ne-a declarat Călin Cojocaru, președintele grupării de pe malul Crișului Alb.

Refularea Naționalului vine și pe fondul anulării, la Hunedoara, a unui gol pe motiv de offside. „Și atunci era minutul 83, iar Oprea se afla în poziție regulamentară. Sunt niște puncte pierdute datorită deciziilor arbitrilor cu care încă eram în cursa pentru primul loc. Muncim zi de zi, tot ce vrem este respect”, a adăugat Cojocaru.

Cu 4 puncte strânse din 9 posibile, sebișenii își pot lua adio de la promovare după numai trei runde scurse din retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button