National Sebis

Neaga: „Suntem urmăriți de ghinion, meritam să câștigăm astăzi”





Sebișul a mai pierdut două puncte în duelul de la distanță cu echipele din fruntea clasamentului și vede îndepărtându-se până și locul de podium. La Ineu, echipa vizitatoare a dominat startul și finalul de meci, când și-a și creat cele mai importante ocazii, dar nu a găsit golul de 3 puncte.

Ratarea lui Bogdanovici din cel de-al treilea minut de prelungire a fost chiar antologică, prilej pentru Rică Neaga să afirme la finalul partidei că: „Se pare că suntem urmăriți de ghinion, din moment ce am reușit până și performanța să ratăm de pe linia porții. Eu zic că am fost echipa mai bună, meritam să câștigăm, ne-a lipsit doar golul”.

5 puncte din 12 posibile e un bilanț mult sub așteptări la Sebiș. „Din păcate, nu mai putem lua și alte puncte acum. Am făcut doar 5 puncte, normal că nu ne convine acest lucru, dar mergem mai departe. Dacă se va avea răbdare cu mine, la anul fac echipă ce va promova fără probleme”,  a adăugat fostul stelist. Mingea este la conducere!









Un comentariu

  1. eu nu prea am incredere in antrenorul neaga. daca era bun ramanea lapitesti sa faca echipa. sa dea dumnezeu sa faca echipa aici, dar nu prea cred. le ia banii si apoi pleaca.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button