National Sebis

După Negoescu, Sebișul s-a despărțit și de Țoca: „Nu îi puteam ține cu forța, mai ales că ambii au o situație financiară bună”

În numai o săptămână, Național Sebiș a pierdut doi fotbaliști cu pretenții de titulari. Atacantul Cosmin Negoescu și-a anunțat primul plecarea imediat după jocul cu Ighiul, pentru ca apoi să vină și rândul fundașului Bogdan Țoca. „Nu îi puteam tine cu forța. De abia acum am aflat că ambii au o situație financiară foarte bună și și-au dat seama că pot câștiga mai mult așa decât din fotbal.  Oricum nu ne puteau ajuta dacă nu au capul la antrenamente și jocuri , cu toate că aveau calitate mult mai mare decât ceea ce au arătat ei de când au venit la Sebiș”, a comentat Neaga despărțireade cei doi fotbaliști.

Atât Negoescu, cât și Țoca au meciuri la nivelul ligii secunde și au fost mai mereu titulari la Sebiș în partidele de pregătire. Probabil și ieșirea defintivă din cursa pentru promovarea în Liga a 2-a are legătură cu decizia celor doi, care preferă să stea alături de familii, la Caransebeș, respectiv Oradea, în locul unui retur fără miză pentru „alb-albaștrii”.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close