National Sebis

Premieră pentru sebișeanul Neacșu: „Nu am mai marcat în două partide consecutive”





Revenirea lui Călin Cojocaru pe banca lui Naţional a coincis cu primul succes extern al Sebişului în acest retur. Alb-albaştrii au câştigat la Işalniţa jocul cu echipa a doua a Universităţii Craiova şi a trăit bucuria victoriei după o lună de secetă. „Eu cred că în acest meci am fost ambiţioşi, uniţi şi am avut parte şi de un pic de noroc. Şi celelalte partide din acest an au fost abordate în acelaşi mod, la victorie, dar din păcate rezultatele nu ne-au ieşit aşa cum ne-am dorit” a spus Alin Neacşu.

Fundaşul lui Naţional a marcat două goluri în ultimele două partide. „Mă simt bine, sunt în formă. Mă bucur că am marcat, că mi-am făcut datoria în meciurile în care am fost utilizat. Niciodată până acum nu am mai înscris în două jocuri consecutive. Din păcate nu pot realiza <<tripla>> pentru că sunt suspendat pentru partida cu Becicherecu Mic” a completat Neacşu.

Venit la Sebiş în 2013, Neacşu e unul din cei mai vechi componenţi ai echipei. Singurul care îl depăşeşte la vechime e juniorul Susan, acesta fiind un produs 100% al lui Naţional. „Da, am ajuns să am vechime la echipă. S-au schimbat colegi şi antrenori, am rămas şi am încercat să-mi fac treaba cât mai bine. Pentru noi, acum că suntem ieşiţi din cărţile promovării, nu poate exista decât un singur ţel. Vrem să câştigăm toate meciurile până la final şi să ne clasăm pe un loc cât mai bun”, a încheiat fundașul originar din Râmnicu Vâlcea.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button