National Sebis

„Messi” Iuga – implicat în jumătate din golurile Sebișului: „Îmi propun să joc cât mai mult, iar când mă întorc la Craiova să fac saltul spre Liga 1”





După „modelul” Strătilă la UTA, Angelo Iuga a copiat lookul idolului său, Lionel Messi. Acesta i-a purtat noroc, căci a reușit să puncteze pentru noua sa formație și să contribuie la spectacolul cu Deva. „Sunt eu fericit că am dat gol, dar și pentru că am reușit și două pase decisive pentru Săulescu. După o ratare la începutul partidei, am simțit că astăzi pot să marchez și eu, dar nu visam să o fac chiar cu capul.  Sunt foarte fericit, dar mai important este că a câștigat echipa”, a spus tânărul mijlocaș de bandă.

angelo-iuga-messi

Iuga face parte din generația Atletico 97-98, dar cariera sa a „virat” acum doi ani spre Cetatea Băniei. Acum a fost împrumutat la Sebiș pentru a pune umărul la mult dorita promovare. „Nu veneam de la Craiova dacă Sebișul era o echipă fără pretenții. Vreau să joc cât mai mult aici, să ajut echipa, iar la întoarcere să pot face pasul spre prima echipă. Urmăresc meciurile colegilor de la CSU, țin legătura cu ei și îmi doresc foarte mult să cresc în valoare și la un moment dat să joc și eu în Liga 1. Mă bucur că antrenorii au încredere în mine și joc meci de meci, Sebișul este pentru mine o rampă de lansare. Este o familie unită aici, ne încurajăm unii pe alții și până acum am avut parte numai de bucurii după șase partide oficiale câștigate”.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button