National Sebis

Rosenblum a lăsat pianul jos pentru primul său gol la Sebiș: „Cred că vom reuși mai mult decât anul trecut”







La goleada reușită de Național Sebiș în fața devenilor au participat și doi dintre titularii lui Cojocaru, care până acum nu și-au trecut numele pe lista marcatorilor. De altfel, pentru Michel Rosenblum este al doilea sezon în tricoul grupării de pe malul Crișului Alb, timișoreanul izbutind și asistul pentru Iuga.


Fundașul dreapta al „alb-albaștrilor” chiar a reușit un gol de atacant pur, ochiind vinclul porții lui Bodea din interiorul careului. „Mă bucur că am reușit să dau gol pentru această echipă dar nu o puteam face fără ajutorul colegilor. Am reușit și o pasă de gol pentru Iuga, astăzi am avut niște spații bune pe dreapta și am simțit că pot să urc și să-mi ajut colegii din ofensivă. Ca fundaș, treaba mea este să opresc adversarul cât mai departe de poartă, mai puțin să ajung la finalizare, însă sunt fericit că am ajuns să dau gol. M-aș bucura să pot să mai marchez și în alte partide”, a precizat fotbalistul de 27 de ani.


Pe de altă parte, fundașul recunoaște că la un moment dat s-a cam neglijat faza de apărare, ceea ce a dus și la cele trei goluri încasate. „Echipa a jucat bine, am ajuns la 4-0, ne-a luat prin surprindere scorul mare și ne-am cam lăsat descoperiți în apărare, dar a ieșit bine în final și suntem fericiți. Noi am vrea să o ținem tot așa, vestiarul este unit, formăm o mare familie, așa a fost și anul trecut, doar că acum cred că vom reuși să facem mai mult. Tot timpul ne propunem să câștigăm următorul meci, iar când vom trage linie, vom vedea unde ne vor duce rezultatele”, a menționat Rosenblum.

 

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button