National Sebis

Susan a marcat la și de la Gară, însă: „Nu mă pot bucura pe deplin căci echipa a pierdut”

Chiar dacă are numai 20 de ani, Sebastian Susan a început cel de-al patrulea său sezon la Liga a 3-a. Ca juniori, a fost punct fix la Național Sebiș, acum lucrurile complicându-se puțin pentru el.

De altfel, mijlocașul de bandă a început pe bancă stagiunea, Angelo Iuga fiind „senator de drept” pe stânga. Accindetările lui Fuchs și apoi Avramescu, dar și forma mai slabă a lui Roman, l-a determinat pe Călin Cojocaru să-l treacă pe Iuga în spatele „vârfului”, iar Susan a reapărut în formula de start în ultimele meciuri oficiale.

Tânărul fotbalist a jucat destule baloane și sâmbăta trecută, în „fieful” Mama Miei Becicherecu Mic și a fost autorul celui mai frumos gol al partidei de vinerea trecută. Sebișeanul l-a bătut pe Ciui cu un șut dintr-o lovitură liberă de la 27 de metri, mingea intrând la vinclu la colțul scurt. „Puteam să revenim chiar de la 0-2, dar iată că  pierdem al doilea meci consecutiv. Trebuie să recunoaștem că adversarii au mai buni, mai luptători și chiar mai proaspeți din punct de vedere fizic. Nu am avut nici atitudine bună, s-a acumulat și oboseala, sperăm să ne revenim până la meciul următor și să fim acolo sus. Ne așteaptă un derby de clasament, pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț. Nu contează cum jucăm, bine, prost, avem mare nevoie de cele trei puncte”, a spus „Susi”.

Revenind la reușita spectaculoasă de pe arena de lângă gara veche a Timișoarei, sebișeanul a adăugat: „E primul gol din acest campionat și printre primele execuții ale mele din lovituri libere. Mihuța bate de obicei, când nu se simte el bine mă mai lasă și pe mine. Poate că de acum va fi invers, deși aceste lucruri le decide domn’ profesor. Azi (n.a. sâmbătă) mi-a intrat, dar nu mă pot bucura pe deplin căci echipa a pierdut. Eu doar sper să-mi fac treaba cât mai bine pe mai departe și să ajut cât de mult, cu pase, goluri, cu tot ceea ce este nevoie”.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close