Arhivă articole

noiembrie 2016
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Săptămâna cea mai lungă pentru sebișeni: „Cu două victorii rămânem serios implicați în lupta pentru promovare”


Național Sebiș a pierdut două meciuri la rând și a cedat poziția de lider în seria a 4-a a Ligii a III-a în favoarea Reșiței. După eșecul de la Giarmata, a urmat un 1-3 la Ighiu, care – însă – se poate transforma într-un succes la „masa verde” și asta pentru că pe rol există o contestație la FRF pentru dreptul de joc al lui Souleymane Keita. „După părerea mea, șansele de câștig sunt de sută la sută. Cunosc și eu situația lui Keita și știu că am avut și noi probleme cu obținerea dreptului de muncă pentru el, în mare parte de aceea a și plecat de la Sebiș. Călin Cojocaru știe toate detaliile și, în mod normal, ar trebui să câștigăm ameciul cu Ighiul cu 3-0”, consideră Gheorghe Feieș.

Dacă acest lucru se întâmplă tot ce mai are de făcut echipa ar fi să bifeze trei puncte și în ultima partidă a anului. Numai că lucrurile nu sunt tocmai simple atâta timp cât pe malul Crișului Alb ajunge echipa fostului căpitan, Bogdan Bozian. „Sper ca jucătorii noștri să-l anihileze. Bozian rămâne un jucător bun, dar fotbalul se joacă în unsprezecce. Nu trebuie să uităm nici că Lugojul mai are încă trei jucători care au evoluat la Sebiș, pe Păduraru, Lazea și Rus, probabil și ei vor dori să facă meciul vieții. Eu cred că băieții sunt conștienți că vor avea un meci foarte greu, sper să aibă o dorință mai mare de a câștiga decât adversarul”, a adăugat primarul Sebișului.

În fine, Feieș păstrează o linie optimistă cu privire la viitorul și obiectivul clubului. „Cu două victorii în această săptămână rămânem serios implicați în lupta pentru promovare, nu văd ce motive ar avea conducerea clubului să schimbe ceva ce merge. Poate, s-ar impune despărțirea de câțiva jucători, dar asta managerul (n.a. Călin Cojocaru) știe cel mai bine. Am auzit și eu că în cazul unora a intervenit o saturație, plictiseală, iar atunci nu are rost să ne mai încurcăm reciproc. Dar, toate la timpul lor, acum trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Lugojul”, a adăugat primul edil, președinte de onoare al Naționalului.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.