Arhivă articole

noiembrie 2016
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Mobilizare generală la Sebiș: Victoria mai mult decât necesară în fața Lugojului lui Bozian și Lazea


Sorții au vrut ca la coborârea cortinei peste turul ediției de campionat 2016-2017 al Ligii a 3-a, Sebișul să aibă în față colega de serie cu cei mai mulți jucători care au evoluat cândva în tricoul Naționalului. La Lugoj evoluează cu destul succes: George Păduraru, Florin Lazea, Răzvan Rus și mai ales Bogdan Bozian, acesta din urmă fiind port drapelul grupării de pe Crișul Alb timp de patru ani (2011-2015). În plus, cei doi antrenori, Călin Cojocaru și Cosmin Petruescu se cunosc foarte bine, sunt chiar prieteni și împărtășesc cam aceleași idei despre fotbal. Cu aceste date la vedere, este clar că vom avea parte de un meci ce are implicații majore în lupta pentru vârful clasamentului seriei a IV-a.

Sebișul ajunge la acest ultim meci oficial al anului după două eșecuri consecutive, ambele în deplasare și ambele cu gol marcat. Asta înseamnă că la Giarmata și Ighiu nu a funcționat în special apărarea, pe deasupra Călin Cojocaru invocând o atitudine necorespunzătoare din partea elevilor săi.  Dar, partida cu lugojenii e considerată prilejul perfect pentru o tresărire de orgoliu și mai ales trei puncte pentru un posibil titlu de campioană de toamnă. „Avem ceva de demonstrat în acest meci și anume faptul că adevărata noastră față nu a fost aceea de la ultimele două etape. Suntem datori să ștergem acea impresie, iar au zic că avem valoarea și orgoliul necesar să reușim acest lucru printr-un joc bun și un rezultat pe măsură. Chiar mă bucur că întâlnim Lugojul și asta pentru că am demonstrat că ne mobilizăm altfel împotriva formațiilor bune din această serie. Sunt sigur că lipsa totală de concentrare de săptămânile trecute vor înlocuite cu atitudinea potrivită”, spune Călin Cojocaru.

Antrenorul Naționalului a vorbit și despre adversar, considerând că: „Având în componență jucători care au evoluat la Sebiș, cei de la Lugoj vor evolua cu ambiție, dar suntem obișnuiți deja, căci toată lumea a tras tare să ne bată în acest tur. Repet, am încredere în băieții mei, în dorința lor de revanșă și foamea de puncte. Ei mă interesează în primul rând și mai puțin echipa adversă”.

Dacă Sebișul are ceva probleme de efectiv la mijlocul terenului fără Suciu și Fuchs (suspendați), Lugojul e în formulă completă. Doar Silaghi e incert, iar profesorul de pe banca timișenilor își dorește ca: „Forța grupului să învingă valoarea individuală mai mare a Sebișului. Din punctul meu de vedere, întâlnim echipa cu cel mai echilibrat lot din punct de vedere valoric, cu fotbaliști cu multă experiență la ligile doi și trei, îndreptățită să spere la promovare. Va rezulta un meci foarte disputat, între două echipe ce se cunosc destul de bine”, apreciază Cosmin Petruescu înainte de meciul de azi, de la ora 14, de pe arena „Crișana”.

Formații probabile:

Național Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Basic, Siminic – Avramescu, Cârstoiu – Săulescu, Mihuța, Iuga – M. Ion.

CSM Lugoj: Păduraru – Ciobanu, Miculescu, Horcea, Roșie – Lazea, Drăghici – Drăgoescu, Bozian, Livan – Silaghi.

Arbitri: Mihai Domșa (Aiud) – Ciprian Fiter (Sânmartin), Sergiu Albu (Oradea)

Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Viorel Vancea (Oradea)

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.