Stranieri aradeni

Petre a debutat cu pasă de gol la Esbjerg! 3700 de fani – la primul meci de campionat al danezilor





Aseară, ediția 2017-2018 a ligii secunde din Danemarca s-a pus în mișcare cu meciul dintre Esbjerg fB și Fredericia. La echipa gazdă, arădeanul Adrian Petre a fost titular și a contribuit decisiv la victoria cu 2-1, prin pasa perfectă pentru Kristensen, din minutul 52. Mare  favorită la promovarea în elită, gruparea „alb-albastră” a strâns 3700 de suporteri în tribunele „Blue Water Arena”.

”Prima mea apariție oficială în fotbalul danez a fost una de bun augur. Trei puncte pentru echipă și pasa golului decisiv ca reusită personali mi-au dat multă încredere pentru meciurile grele care ne așteaptă!”, a fost mesajul postat pe pagina Adrian Petre Official de fostul golgheter al UTA-ei, transferat în această vară în Danemarca contra sumei de 500 de mii de euro.

 Restul rundei inaugurale din eșelonul secund danez (în care sunt angrenate 12 combatante) se dispută duminică.
Mai jos puteți urmări faza golului de trei puncte al lui Esbjerg fB, creată în mare parte de Petre:

8 comentarii

  1. Că atacanți la Esbjerg. mai sunt un danez tot de 19 ani un georgian și pare un scoțian echipa de tradiție ,fondata in 1924 stadion 18.000 locuri am urmărit numai evoluția. scorului .Speram că PETRE sa fie printre primii jucători care sa. duca peste hotare cu cinste marca UTA. !!!! Mulțumiri pentru eșantionul cu realizarea de excepție a lui.

    0
    0
  2. Uite ne întrebăm cu cine sa antamam meciuri tari in presezon .La o afacere de vânzare treci o clauza și-o partida amicala tur-retur cu danezi când o fi gata stadionul .Poate atunci ne da 1 milion pe STHAL

    0
    0
    1. La inaugurarea stadionului falca a aranjat deja un meci puternic cu un adversar redutabil…vom juca cu Aurul Brad, care la momentul inaugurarii, se spera din partea lui gogu ca va fi in prima liga

      0
      0
  3. Petre o sa devina un fotbalist mare si scump, si o sa joace pe viitor la echipe mari. Bravo Petre, respect

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button