27/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Sebișul a împrumutat un fundaș de la CFR Cluj și aduce un fost internațional de juniori de la Pitești

Divizionara terță arădeană de pe malul Crișului Alb a încheiat luni cantonamentul de pe plan local și, după două zile de odihnă totală, s-a întors la antrenamente sub comanda lui Alin Chița. Tânărul tehnician este pe cale să-și defintiveze lotul pentru campionatul ce debutează la finalul lunii, iar în acest sens a mai primit un fotbalist important. Este vorba despre Rareș Pintea (foto, 22 de ani), un fundaș central / „închizător” care stagiunea trecută a evoluat pentru Unirea Jucu, iar în această vară a fost transferat de CFR Cluj. Prim divizionara l-a împrumutat la rândul ei la Sebiș, unde are șanse mari să joace constant. „Sperăm să fie o situație din care toate părțile să aibă de câștigat. CFR-ul i-a găsit lui Pintea o echipă unde ar putea juca etapă de etapă, iar noi să profităm de pe urma prestațiilor fotbalistului și să promovăm”, ne-a mărturisit Chița.

Prin aducerea lui Moroz, de la LPS Satu Mare, este clar că unul dintre posturile rezervate juniorilor este între buturi, acolo unde mai evoluează și Voicilă. Și tot la capitolul fotbaliștilor Under 19, „alb-albaștrii” sunt pe cale să finalizeze transferul lui Adelin Voinescu, un fost internațional de juniori piteștean. El aparține de FC Argeș și evoluează în centrul și stânga liniei de mijloc. „Dacă mai rezolvăm și transferul unui alt junior, de la CSU Craiova, tot un mijlocaș, încheiem campania de achiziții. Avem jucători, inclusiv dubluri, pentru sistemul de joc pe care aș dori să-l implementez la Sebiș. Mai rămâne doar să rezolvăm odată actele mijlocașilor Golban și Jenaru, de la Atletic Bradu, președintele Cojocaru mi-a spus că nu vor fi probleme”, a adăugat Alin Chița.

Mâine dimineață, sebișenii dispută cel de-al treilea amical al verii, adversară fiindu-le Voința Macea, proaspăt promovată în Liga 5-a Arad.

9
3
%d blogeri au apreciat: