National Sebis

Chița nu mai e antrenorul Sebișului: „Când pui suflet te doare, dar mă despart în relații bune de club”





Exact trei luni de zile a durat mandatul de antrenor al lui Alin Chița la Național Sebiș. Instalat pe bancă pe 6 iulie, fostul fundaș al lui FC Argeș, Poli sau UTA s-a despărțit oficial de gruparea de pe Crișul Alb în seara zilei de 6 octombrie, după o discuție cu managerul Călin Cojocaru. „Am reziliat de comun acordul cu Național Sebiș, fără ceartă sau alte probleme, mă despart în relații bune cu oamenii de la club. Sigur, când pui suflet te doare, mai ales că nici nu eram pe locul 10, ieșiți din obiectiv, ci undeva în față. Nu doresc să intru în alte discuții, nu cred că jucătorii îmi pot reproșa ceva. Toți au primit șanse, mai puțin Livan, care nu a apucat să evolueze deloc în cele șapte etape scurse până acum. Eu zic că am făcut tot ce a ținut de mine să avem rezultate, aș face lucrurile la fel dacă ar fi să o iau de la capăt, dar, bineînțeles, acest lucru nu este posibil. Le doresc baftă sebișenilor, de la conducerea orașului, la cea a clubului, jucătorilor și viitorului antrenor, sper din tot sufletul să-și atingă obiectivele”, ne-a declarat Chița, care a și plecat, aseară, spre casă.

Tehnicianul piteștean a bifat trei victorii, un egal și două înfrângeri în campionat pentru sebișeni, iar în Cupă a câștigat doar partida de la Diosig pe teren. Cu Lipova a pierdut 2-1, dar echipa sa a mers mai departe în urma deciziei Comisiei de Etică și Disciplină, pentru ca, miercuri, UTA să se impună la Sebiș cu un sec 4-1.

Despărțirea de Alin Chița vine înainte cu o zi de partida de 6 puncte de la Reșița, acolo unde Naționalul joacă cu săbiile pe masă cu o contracandidată la promovarea în a Liga 2-a. Rămâne de văzut dacă până sâmbătă, va exista un înlocuitor pe banca „alb-albaștrilor”, sau echipa rămâne pe mâna lui Cosmin Merșca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button