Crisul Chisineu-Criș

Barajul Bustuchin – Crișul se reia de la 0-4, dar: „Rămânem 100% concentrați, tratăm meciul de sâmbătă ca pe o finală!”





Campioana județului Arad e la 90 de minute de îndeplinirea obiectivului. Teoretic, există și varianta prelungirilor și a penalty-urilor, însă e greu de crezut că scorul din prima manșă a barajului de promovare în Liga 3-a (4-0 pentru Crișul) va putea fi răsturnat de Petrolul Bustuchin. Dar, atâta timp cât în fotbal s-au mai văzut minuni, „alb-albaștrii” trebuie să rămână concentrați pe ceea ce au de făcut sâmbătă, de la ora 17,30, în comuna gorjeană.

Gorjenii păreau resemnați după insuccesul clar din orașul de pe Crișul Alb. Începând de la primar și continuând cu suporterii, antrenorii și jucătorii, cei de la Bustuchin au recunoscut superioritatea clară a adversarilor și și-au păstrat 10% șanse de promovare. „S-au mai văzut minuni, s-au întors rezultate mai ales în partide într-o singură manșă, dar tot cred că cei de la Criș au 90% șanse de calificare. Am analizat jocul slab pe care l-am făcut, am identificat problemele de la goluri și încercăm să reparăm ce putem, cu jucătorii pe care îi avem. Vom încerca să ne respectăm ca fotbaliști și tehnicieni și să tratăm cu seriozitate partida retur. Trebuie să uităm de scorul de la Chișineu Criș și să jucăm fotbal pentru public și pentru oamenii care au avut încredere în noi. La fel ca și în prima manșă, vom juca deschis, cu mingea jos, ne dorim măcar o victorie de moral pentru tinerii jucători pe care îi avem. Știm că adversarul ne-a bătut cu experiența liniei de fund și a celei de mijloc și sclipirile lui Modan. Probabil, pe aceste atuuri se vor baza și în retur, dar, dacă vom juca cum știm noi pe teren propriu, nu văd cum am putea pierde și acest meci”, a spus Mihai Dinu, antrenorul „petroliștilor”, care a lăsat să se înțeleagă că nu va revoluționa primul „unsprezece” al echipei sale, cu toate că doi-trei fotbaliști din apărare au fost total depășiți de situație în urmă cu o săptămână.

Conducerea clubului, cu sprijinul autorităților locale, le creează toate condițiile lui Piț. et. comp. și-i trimite de azi la Târgu Jiu. Aici, delegația Crișului condusă de managerul Daniel Cherecheși va trage la Hotel Anna, iar vineri va mai face un ultim antrenament înainte de joc pe un teren din zonă. Accidentat, Morariu rămâne acasă, la fel ca și portarul Zaha. „Plecăm de la un scor favorabil, dar ne interesează mai puțin acest aspect. Ne propunem să rămânem 100% concentrați, să avem o organizare bună a jocului, făcând tot posibilul să câștigăm și acest meci. Nu cred că adversarul a renunțat la luptă, va încerca să ne atace și să înscrie încă din primele minute, dar suntem pregătiți să-i facem față. Abordăm partida ca pe o adevărată finală, suntem cu picioarele pe pământ, căci știm cu toții că nimic nu e gata până nu fluieră arbitrul. Nu ne privim de sus adversarul, dimpotrivă. Rămânem modești, preocupați de joc, sperând ca la final să fim fericiți pentru îndeplinirea obiectivului”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul chișeuanilor.

Formații probabile:

Bustuchin: Constantinescu – Vulpe, Cebuc, Pîrvu – Vasile, Stegaru, Baros, Gavrilescu, Almăjanu – Dumbra, Gîlcescu.

Crișul: Mucha – Ciornei, Al. Pavel, Fl, Lazăr, Maghici – Ember, Teședan, Fl. Gâlcă – Piț, Modan, Cigan.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button