Crisul Chisineu-CrișzTOP ARTICOLE

Abrudean: „Am tras cu toții la aceeași căruță, nu vrem să facem doar act de prezență în Liga a 3-a”





Ambulanța nu a mai găsit drumul spre stadionul din Bustuchin și arbitrii nu au mai dat drumul manșei secunde a barajului de promovare în Liga 3-a, cu Crișul Chișineu Criș. Oricum, misiunea gorjenilor era aproape  imposibilă, atâta timp cât campioana județului Arad s-a impus în tur cu 4-0, așa că e greu de crezut că va mai și exista o contestație a decizie de forfait. Cu atât mai mult cu cât, din câte se pare, nu există acte în sprijinul acesteia.

Practic, „alb-albaștrii” pot declanșa „fiesta” îndeplinirii obiectivului, iar un merit important îl are Adrian Abrudean. „Mă bucur nespus de mult pentru promovare. Din prima zi petrecută la Chișneu Criș mi-am dat seama că toată lumea, comunitatea, jucătorii, conducerea, trag la aceeași căruță. Cu multă seriozitate și modesti  am începu, pas cu pas, să urmăm etapele necesare pentru îndeplinirea obiectivului. Nu a fost ușor, pentru că, din punctul meu de vedere, am avut un adversar greu la baraj. Ne-am făcut viața ușoară câștigând meciul de acasă de o manieră categorică, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este o problemă de nivel organizatori. Oricum, eram pregătiți să jucăm și să ne demonstrăm și azi valoarea, de aceea am și venit cu două zile înainte. Acum, e timpul să ne bucurăm. Personal, vreau doar să îi mulțumesc lui Dani (n.a. Cherecheși – managerul clubului) pentru că a avut încredere în mine, făcându-ne misiunea tuturor mult mai ușoară. Să nu uităm că am venit la această echipă când era pe primul loc, deci se depusese deja o muncă importantă la Chișineu Criș”, a menționat antrenorul principal al grupării de pe Crișul Alb.

„Știli” își va lua o binemeritată vacanță, timp în care ar trebui să sosească omologarea cu 3-0 a partidei ce s-a transformat într-un simplu amical de o oră. În paralel, susține că va lucra la campania de achziții, alături de conducerea clubului. „De aici plec direct pe Litoral, unde voi petrece o săptămână alături de familie și prieteni. Dar, rămân conectat, vom lucra la campania de achiziții, vrem să aducem jucători de caracter care să completeze lotul. Este clar că Liga a 3-a este altceva, dar eu sunt convins că vom face o figură frumoasă. E clar că trebuie să fim modești, dispuși la muncă și rezultatele vor apărea. Sunt necesare unele schimbări la lot, dar prima oară vom discuta cu jucătorii noștri, să vedem ce au de gând fiecare. Eu sunt mulțumit de aportul lor aproape în întregime. Nu vrem să facem doar act de prezență în Liga a 3-a și am încredere că proiectul de aici se va pune în practică. Toată lumea știe că vom avea nevoie de mai multă valoare, iar pe majoritatea jucătorilor ne vom baza și pe mai departe, doar că trebuie să mai completăm. Reunirea va fi peste două săptămâni, acum toți mergem într-o binemeritată vacanță. Este scurtă, dar nu prea avem ce să facem, trebuie să gestionăm bine și perioada următoare”, a adăugat „principalul” Crișului.

Abrudean va fi confirmat pe banca nou promovatei, urmând să antreneze din nou în Liga 3-a, după ce făcuse același lucru la alte două formații de pe malul Crișului Alb și tot în „alb-albastru”, CS Ineu și Național Sebiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button