Crisul Chisineu-Criș

Ce ar fi așteptat-o pe Crișul la Bustuchin? „Am fi jucat cu patru atacanți, nu mai aveam ce pierde! Le doresc adversarilor să promoveze și în Liga 2-a”





Bustuchinul a cedat fără luptă (și) returul barajului de promovare în Liga 3-a cu Crișul. După ce acum o săptămână antrenorul și jucătorii au rămas corigenți, pierzând cu 4-0, astăzi, la revanșă, conducerea clubului și-a dat în petec neasigurând prezența Ambulanței la teren.

Dacă tot s-au pregătit atâta și s-au dezechipat, combatantele au încins o „miuță” de 60 de minute, terminată nedecis: 1-1. „Suntem dezamăgiți, fiindcă ne așteptam să facem un joc bun și să câștigăm măcar acest meci. Dacă puteam să întoarcem și rezultatul ar fi fost și mai bine, deși era greu împotriva unei echipe foarte bine organizată, cu un antrenor bun și jucători de calitate. Speram să nu mai repetăm coșmarul din tur, când – practic – ne-am bătut singuri și să facem un joc de excepție acasă. Am și făcut schimbări, voiam să jucăm ultra ofensiv, cu patru atacanți. Am pregătit un sistem 4-2-4, fiindcă nu mai aveam ce pierde. Încercam să demonstrăm că se poate, cu toate că , repet, era foarte foarte greu”, a spus Mihai Dinu la ieșirea de pe teren.

Felicitându-și adversarul de la baraj, antrenorul „petroliștilor” a lăsat să se înțeleagă că nu se mai pune problema niciunei contestații a succesului la „masa verde” a celor de la Crișul. „Îi doresc baftă echipei din Chișineu Criș, sper să ajungă în Liga 2-a. Spun asta, fiindcă le aduc destul noroc adversarelor de la baraje, Hermannstadtul chiar a ajuns acum în Liga 1. Au cam tot ce le trebuie, o bază frumoasă, jucători de calitate și un antrenor bun. În schimb, noi nu știm exact pe ce cale vom merge, decizia îi aparține domnului primar. Aseară, la antrenament, ne-a spus că vom merge mai departe în aproximativ aceeași formulă, dar nu e nimic sigur acum. Ne pare extrem de rău că nu am salvat cumva onoarea județului Gorj, care nu mai are nicio echipă în Liga 3-a, când altădată erau chiar și 6-7. Sper să ne ridicăm la anul, fie că o facem la Bustuchin sau în altă parte”, a mai spus Dinu.

Întrebat de ce nu l-a inclus pe fundașul Cebuc nici măcar în lotul de 18 pentru acest meci, tehnicianul Petrolului a spus: „După meciul din tur am fost nervos și am avut o răbufnire la adresa sa. Apoi, săptămâna asta, mi-a spus că nu se simte în stare să joace și a rămas pe margine. Oricum, aveam de gând să ne organizăm altfel în spate și să jucăm mai ofensiv. Trebuie să-mi asum 70-75% din vină, fiindcă am jucat în tur, poate, prea ofensiv, cu doar trei fundași. Speram să dăm un gol, două, care să valoreze dublu acasă, dar am fost taxați dur de cei de la Crișul”, a fost concluzia lui Mihai Dinu.









Un comentariu

  1. Să precizăm că aveați 6-7 echipe înainte , decât” prin grija lui condescu, care asigura voturi cu aceste echipe pt mircea sandu!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button