Crisul Chisineu-Criș

Crișul și-a luat „închizător” de la adversarul de la baraj: Stegaru revine în fotbalul arădean după experiența la Sebiș

Proaspăt promovată pe scena eșalonului trei, Crișul Chișineu Criș schimbă destul de mult la nivel de lot. Adrian Abrudean s-a despărțit deja de o serie de fotbaliști, în special din compartimentul defensiv și median, dar asta și pentru că a avut certitudinea că-i poate înlocui cu alții.

De exemplu, prin plecările lui Teședan sau Ember trebuia acoperită zona centrală a liniei de mijloc, cu un închizător senior de meserie, care-i va avea alături pe unul dintre juniorii Clej și Ianc. Fotbalistul ales de „Știli” este Cristian Stegaru, adversar în barajul de promovare cu Bustuchinul, care a mai activat în fotbalul arădean în urmă cu patru sezoane, la Național Sebiș. Astfel, fotbalistul de 24 de ani se desparte după numai o jumătate de an de echipa lui Mihai Dinu, ce a pierdut cu scorul general de 7-0 „duelul” pentru Liga 3-a cu Crișul.

Altfel, toți fotbaliștii care au semnat deja cu Crișul în această vară, exceptându-l pe Pirtea (care încă nu a primit transferul de la Mioveni), pot fi utilizați de Adrian Abrudean în Supercupa României, cu Victoria Zăbrani.

Comentarii Facebook

6
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close