Arhivă articole

Siminic, la primul trofeu cu Crișul: „Colectivul, stabilitatea și seriozitatea, atuuri pentru rezultate bune și în Liga 3-a”


După doi ani petrecuți la Național Sebiș, Gabriel Siminic s-a transferat în această vară la nou-promovata Crișul Chișineu Criș. Fostul fundaș al UTA-ei a luat un trofeu la chiar primul său meci la noua echipă, după victoria cu 1-0 din Supercupa Aradului în fața Victoriei Zăbrani.

Fostul fundaș stânga s-a aflat pe margine și la finala Cupei de acum o lună și jumătate, când deja se înțelesese verbal cu managerul Cherecheși, așa că a cunoscut – oarecum – gustul dulce al răzbunării. „Știam ce colectiv bun este aici,  mai ales că cu o mare parte din jucători am fost coleg la Pâncota sau UTA. Cred că este un atu pentru a forma o echipă tare cu care să obținem rezultate bune. Ne cunoaștem, știm fiecare ce calități avem și eu cred că o să avem rezultate pe măsura grupului. Ne bucură faptul că vor fi cinci echipe arădene în noul sezon de Liga 3-a, dar pe noi ne interesează rezultatele și nimic mai mult. Sunt condiții bune la Chișineu Criș față de ce am văzut în alte părți și față de ce am mai auzit că se întâmplă la alte cluburi. Aici este stabilitate și seriozitate, însă mai trebuie să recunosc că un alt motiv pentru care am venit Criș ar fi acela că nu am mai vrut să stau departe de casă în timpul săptămânii”, a menționat Gabi Siminic, fotbalist timișorean, născut la Reșița, care s-a căsătorit recent cu o arădeancă, din comuna Vladimirescu.

Pe lângă Național Sebiș și UTA, fotbalistul de 32 de ani a mai evoluat la Politehnica Timișoara, CS Buftea, Gloria Buzău, CSMS Iași, Oțelul Galați, Școlar Reșița, Olt Slatina și Șoimii Pâncota.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.