Crisul Chisineu-Criș

Încă un transfer de la Bustuchin pentru Crișul: Gavrilescu soluție pentru banda stângă a nou promovatei





Crișul Chișineu Criș a început sezonul câștigarea Supercupei județene, însă adevărata miză este parcursul din eșalonul trei al fotbalului românesc. În acest sens, Adi Abrudean, sprijinit necondiționat de conducerea clubului, a umblat destul de mult la lotul de jucători. Unii au plecat, alții au venit, iar în această ultimă categorie se încadrează și Cosmin Gavrilescu.

Mijlocașul de bandă stânga din Târgu Jiu a fost remarcat de cei de la Crișul la Petrolul Bustuchin, adversarul de la barajul de promovare din Liga 3-a. La fel ca și Cristian Stegaru, fotbalistul de 26 de ani a acceptat să o lase pe prim divizionara județeană gorjeană pentru a evolua cu formația „alb-albastră” mai sus, iar azi a parafat și înțelegerea scrisă. „Gavrilescu este cu acte în regulă jucătorul nostru, ocazie cu care, în proporție de 99%, încheiem achizițiile la nivel de seniori. În schimb, mai avem neapărat nevoie de doi juniori Under 20, pe care – însă – îi căutăm cu atenție”, a menționat Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Formația lui „Știli” debutează în amicalele verii mâine dimineață, la Giarmata. Începând cu ora 10, echipa timișană a lui Leucă ia pulsul colegei de serie ce a învins acum o săptămână Zăbraniul, tocmai adversarul său din primul tur al Cupei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button