National Sebis

Livetext, Liga III, ora 18.00: Național Sebiș – Dumbrăvița 1-1, final





Începând cu ora 18.00 vă prezentăm în format Livetext cele mai importante aspecte de la partida dintre Național Sebiș și Dumbrăvița, contând pentru etapa a doua a Ligii a treia. În prima etapă, Naționalul a fost învinsă de Lipova cu 3-1 iar Dumbrăvița s-a impus cu 4-2 în fața celor de la Ghiroda. Celelalte trei echipe arădene vor juca mâine, toate trei în deplasare, partide care vor fi transmise în format livetext începând cu ora 17.00. Mare atenție la schimbarea orei de desfășurare a partidelor în luna septembrie!

 

Sebiș:Horvat – Pîslaru, Dumitrache, Ciochină – Goșa, Pintea, Ruță, Ankomah, Cl. Vereș – Szekely, Enciu. Rezerve: Gakos – Stepancev, Pop, Mărgărit, Onțel, Moisi, Petculescu. Antrenor: Călin Cojocaru.

Dumbrăvița: Robert Miklos – Udrea, Telescu, Gălan, Liuba – Mădălin Stancu, Casian Denis – Răzvan Rus, Briciu, Silaghi – Bîrză. Rezerve: Arpi Miklos – Jinga, Centea, Nanu, Ştefan, Pecarov, Pricop. Antrenor: Sorin Bălu.

Arbitri: Narcis Bodocan – Alin Mureșan, Paul Pojar (toți din Clu).

Observatori: Lucian Glogoviceanu ( Reșița) și Melian Nădășan (Cluj)

Min.1 A început partida. Lovitura de începere a avut-o Naționalul, echipat în albastru complet, în timp ce Dumbrăvița poartă tricouri cu dungi orizontale albe și verzi, șorturi și jambiere verzi.

Min.3 Naționalul a început bine, am consemnat un șut peste poartă a lui Ankomah doin marginea careului mare, lateral dreapta.

Min.11 Ruță a șutat de la 20 de metri, pe lângă poartă.

Min.19 Enciu a driblat pe stânga și a șutat în cross dar Miklos a respins de sub transversală.

Min.21 Contraatac rapid pe stânga, Cl. Vereș a sprintat 30 de metri și a șutat pe jos dar Miklos a respins și faza s-a stins.

Min.23 Pauză de hidratare.

Min.25 Cartonaș galben pentru Liuba care nu l-a putut opri pe Enciu decât printr-o ținere de tricou.

Min.34 O acțiune bună a lui Ankomah pe dreapta, pe linia de corner, mingea ajunge la Szekely care așează în spate la Pintea, șutul acestuia din 15 metri fiind deviat în corner, fără alte urmări.

Min.37 Liuba a șutat pe lângă poartă de la 35 de metri, fiind talonat de Enciu.

Min.42 Ruță a executat o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta, Enciu a sărit la cap dar un fundaș a trimis în corner. Fără alte urmări.

Min.45 Ankomah driblează în careu pe stânga și șutează dar în blocaj și obține un corner. Ruță a centrat perfect, Enciu a reluat cu capul de la colțul scurt dar mingea a trecut prin fața porții fără să intervină nimeni.

Min.45+1 Pauză, scor alb

Min.46 A început mitanul secund, fără schimbări în cele două garnituri.

Min.49 GOOOLLL SEBIȘ! Un contraatac rapid, Enciu l-a deschis printre fundași pe Szekely și acesta a marcat din alunecare de la zece metri lateral dreapta:1-0

Min.51 Claudiu Vereș interceptează o minge la centrul terenului și face o cursă pe stânga, dar greșește pasa din interiorul careului și scoate doar un corner. Ruță a centrat în careu dar Enciu a făcut fault în atac.

Min.53 Liuba a lăsat locul lui Nanu.

Min.62 Ștefan Adrian a intrat în locul lui Bîrză.

Min.67 Prima schimbare la Sebiș, Onțel a intrat în locul lui Ancomah. Belgianul a fost aplaudat din piciaore de cei peste 200 de spectatori. Aplauze a primit și Ionuț Popa, prezent la meci și menționat de crainic.

Min.68 Pauză de hidratare.

Min.73 Mărgărit a luat locul lui Szekely, aplaudat pentru golul marcat.

Min.73 Ultimele schimbări la oaspeți: Pekarov și Centea au intrat în locul lui Stancu și respectiv Silaghi.

Min.78 Moisi a luat locul lui Pintea.

Min.82 Cartonaș galben pentru Nanu.

Min.85 Ultima schimbare la Sebiș, Petculescu a luat locul lui Ruță, aplaudat și el pentru efortul depus.

Min.87 Mărgărit a șutat de la 25 de metri, mult peste poartă.

Min.90 Cartonaș galben pentru Dumitrache.

Min.90+2 Gol Dumbrăvița! După un corner, o centrare de pe stânga îl găsește nemarcat la colțul lung pe Gălan care egalează: 1-1

Min.90+4 Fluier final, Sebișul scoate doar un egal.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button