Szekely: „Dureros să pierzi două puncte la singura ocazie adversă, în minutul 92” v.s. Bălu: „Meci slab, rezultat echitabil”


Național Sebiș își continuă începutul slab de sezon. După eliminarea din Cupă și înfrângerea din prima etapă a Ligii a III-a, elevii lui Călin Cojocaru au pierdut două puncte la ultima fază a meciului de acasă cu Dumbrăvița. Fundașul Gălan a fost cel care a egalat, golul Sebișului fiind înscris de nou-venitul Szabolcs Szekely în debutul părții secunde.

De altfel, experimentatul atacant a vorbit în numele divizionarei terțe de pe Crișul Alb și asta pentru că managerul Călin Cojocaru a plecat val vârtej de la stadion și nici nu a mai răspuns la telefon. „Am pregătit bine jocul, am schimbat sistemul și am condus meciul până în prelungiri. Este dureros când echipa adversă are o singură ocazie, în minutul 92, și îți dă și gol. Nu putem reproșa nimic colegilor din apărare, a fost ghinion. Se poate întâmpla să primești gol în ultimul minut, dar este foarte trist când echipa adversă nu are nici un șut pe poartă tot meciul și pleacă cu un punct. Dar, suntem profesioniști, este abia începutul de campionat, trecem peste acest semi-eșec  și mergem mai departe. Eu am încredere în colegi, avem valoare și, cu siguranță, vor veni și victoriile. Mă bucur că am dat gol, asta este treaba mea, dar degeaba dacă nu a câștigat și echipa”, a punctat atacantul din Aiud, care a îmbrăcat și tricoul UTA-ei până în urmă cu trei sezoane.

Formația timișană pune un punct prețios în clasament și, având cota 4, e pe podium cel puțin până mâine, când mai au loc trei partide. „A fost un meci slab, terminat cu un rezultat echitabil, chiar dacă am marcat pe final. Ăsta e fotbalul, să nu uităm că și noi am luat golul la singura nesincronizare a fundașilor mei centrali. Per total, din punctul meu de vedere, a fost o partidă slabă. Echipa mea a jucat modest, dar, chiar și așa, nu era corect să pierdem pentru că nici adversarul nu a fost mai bun.  Nu ne-au surprins, știam că vor juca cu mingi lungi pe Szekely și Enciu. Am venit la Sebiș cu gândul să câștigăm, dar am fost modești, nu meritam mai mult. Și noi am jucat previzibil, ne-au contracarat tot meciul. Doar faza golului au scăpat-o și a ieșit bine pentru noi”, a spus Sorin Bălu, antrenorul principal al Dumbrăviței.

Pentru sebișeni urmează o deplasare la Galda, în timp ce adversarii lor de astăzi joacă pe teren propriu cu Ocna Mureș.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.