National Sebis

Cojocaru, după primul succes stagional al Sebișului: „Am fost mai buni, dar nu sunt deloc mulțumit de finalul de joc”





Național Sebiș pur și simplu nu se învață minte și trăiește extrem de periculos finalurile de meci. Cu Lipova a pierdut un punct, încasând chiar două goluri la ultimele faze ale partidei, iar cu Dumbrăvița a scăpat victoria printre degete în cel de-al patrulea minut de prelungire. Scenariul se putea repeta azi, dacă bara transversală nu l-ar fi salvat pe Horvat la ultimul asalt al celor de la Galda, care au emis pretenții la punct(e) doar după minutul 80.

Până atunci, „alb-albaștrii” luaseră dublu avantaj pe tabelă, prin Szekely și Ankomah, dar au ratat și alte ocazii importante, în special prin Enciu. „Timp de 80-85 de minute am fost mai buni, am jucat chiar bine și meritam această victorie. Apoi, au venit acele ultime 10 minute finale ce ne-au costat puncte și în primele două etape. Nu e permis ca adversarul să te domine și să te înghesuie în careu în așa hal. Au mai și marcat la o învălmășeală în careul nostru și apoi am riscat să primim și golul de 2-2. De data asta am scăpat și vă promit că de etapa viitoare vom elimina această problemă pe care o avem pe finalul meciurilor. Știu care e și nu o veți mai vedea de săptămâna viitoare. Astăzi, sunt fericit pentru această primă victorie, îi felicit pe băieți pentru evoluție, dar de luni ne întoarcem la muncă, fiindcă avem de pregătit meciul cu Cermeiul, unul dificil, ca toate restul de altfel”, ne-a mărturisit Călin Cojocaru

Ghanezul Charles Ankomah a făcut un prim meci excelent în tricoul Sebișului. Fostul mijlocaș ofensiv al belgienilor de la Lierse a evoluat în dreapta liniei din spatele „vârfului”, poziție din care a dat un „assist”, dar a și marcat cu capul din centrarea lui Goșa. „Am fost mulțumit de jocul său, dar nu a fost o supriză pentru mine. Știam ce calități are și că urmează să și le pună în valoare. Dar, am fost mulțumit de întreaga prestație ofensivă a echipei mele, cu excepția celor trei-patru ratări mari. Aici mai avem de lucrat și bineînțeles la precipitarea ce intervine în jocul nostru în ultimele minute”, a adăugat managerul Naționalului.

Fundașul Dumitrache a ieșit de pe teren având dureri la bazin, iar situația sa medicală va fi evaluată la începutul săptămânii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button