National Sebis

Pleacă Cojocaru de la Sebiș pentru a o antrena pe ACS Poli?





Aventura lui Călin Cojocaru la Național Sebiș este pe cale să se încheie după trei ani și 5 luni. Antrenor și apoi manager la gruparea de pe malul Crișului Alb, timișoreanul de 39 de ani a obținut două locuri 4 și un loc 3 la cârma „alb-albaștrilor” în seria a IV-a a Ligii a 3-a, iar după primele zece runde în prezenta stagiune echipa se clasează pe ultima treaptă a podiumului. Mai mult, ultimul rezultat, 2-1 cu Metalurgistul Cugir, adică prima înfrângere stagională a formației din județul Alba, nu anticipa o despărțire în acest weekend.

Însă, ACS Poli, divizionara secundă din orașul natal, pare să-l fi atras ca un magnet pe Cojocaru, care a și condus un prim antrenament în această dimineață în „alb-violet”. Din câte se pare, Ștefan Nanu va fi trecut pe linie moartă la gruparea de pe locul 19 a ligii secunde, iar fostul manager al sebișenilor, care a mai antrenat în cariera sa doar o altă divizionară terță, Millenium Giarmata,  va avea puteri depline la echipă.

La această oră nu există confirmări oficiale pe acest subiect, dar acestea ar putea veni în orele ce urmează.

4 comentarii

    1. Ce mai poate sa se intample? Echipa e fara bani in conturi, cu sechestru pe unele bunuri, cu conturi blocate de finante, plina de datorii… Au intrat saptamana trecuta niste banii in conturi si si-a luat si Cojocaru ce a mai putut din ei ca pana la anul nu vor mai intra altii si a plecat acasa…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button