Crisul Chisineu-Criș

Căpitanul Crișului a pus lucrurile în ordine cu Lugojul: „Avem caractere puternice în echipă, suntem de primele locuri”





Crișul a învins cu mici dificultăți o echipă arțăgoasă a Lugojului, care a făcut față elevilor lui Adrian Abrudean timp de o repriză. În partea a doua, însă, „alb-albaștrii” și-au arătat valoarea și au înscris de trei ori în decurs de doar câteva minute. Reușita de 2-1 a fost opera lui Alin Pavel, la o fază fixă exersată la antrenamente. După acel gol, Crișul nu a avut probleme în a gestiona partida, ba chiar să se distanțeze la trei goluri diferență. Scorul final, 4-2, a fost stabilit în prelungiri.

La finalul disputei cu bănățenii, căpitanul Crișului a apreciat atitudinea colegilor săi. „Un joc mai greu decât ne-am fi așteptat, cu toate că l-am tratat cu seriozitate. Am luat gol pe o execuție frumoasă a adversarului, dar am avut putere să revenim, cum am făcut și când ne-a egalat Deva, iar asta înseamnă că suntem o echipă puternică, cu caractere puternice. Am avut informații despre adversar, cei din staff s-au ocupat de acest lucru, știam că sunt o echipă tânără, iar astăzi am simțit pe pielea noastră că au câțiva jucători de viitor acolo”, a punctat experimentatul fotbalist al „alb-albaștrilor”.

Abia revenit după o accidentare, fundașul Crișului a rezistat aproape un meci întreg pe teren și a ajutat la revenirea pe podium a echipei sale. „Cea mai grea perioadă e când ești accidentat, iar mai apoi când trebuie să revii pe gazon. Nici acum nu sunt la 100%, mai am unele probleme, dar sper să mai duc cu bine aceste trei etape, după care va urma o binemeritată vacanță. Consider că avem echipă bună și locul nostru este acolo sus, între primele echipe ale acestei serii” , e convinsPavel.

Căpitanul Crișului s-a accidentat în partida de la Dumbrăvița și a absentat contra Galdei și în derby-ul de la Cermei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button