National Sebis

Pintea și Dumitrache și-au încheiat conturile cu Sebișul, dar sunt alte multe lucruri de clarificat pe malul Crișului Alb în această iarnă





Odată cu succesul din ultima rundă a turului cu Soda Ocna Mureș, antrenorul Cosmin Merșca a decretat vacanță la Național Sebiș. Vorbim despre tehnicianul interimar al „alb-albaștrilor”, clubul urmând să angajeze în „principal” în această iarnă. Dar, mai sunt și alte multe lucruri de clarificat la gruparea de pe Crișul Alb, care odată cu plecarea lui Călin Cojocaru la ACS Poli a rămas descoperită și la nivel managerial.

Până una alta, singura certitudine este că din primăvară nu îi vom mai vedea la Sebiș pe Alexandru Dumitrache (24 de ani) și Rareș Pintea (23 de ani). Ambii au fost oameni de bază în tricoul Naționalului ca fundaș central, respectiv mijlocaș defensiv, dar nu au mai dorit să continue la divizionara terță arădeană. Probabil, Dumitrache se va întoarce la o formație din zona orașului natal, Pitești, în timp ce clujeanul Pintea ar putea ajunge la Energeticianul, în Liga 2-a.

În funcție de politica reconfigurată a clubului din această pauză competițională, este posibil să mai avem parte și de alte despărțiri. Cert este că de la înălțimea locului 6, cu 28 de puncte acumulate, sebișenii încă ar putea spera la promovare. Dar, dacă strategia va fi alta, zona „roșie” din seria a IV-a a Ligii a 3-a e departe, așa că primăvara ar putea fi una liniștită.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button