Crisul Chisineu-Criș

Crișul cu ratările, Giarmata cu…golul





La o săptămână de la insuccesul de la Sebiș (1-2), Crișul Chișineu Criș a mai înregistrat un insucces în amicale. „Alb-albaștrii” au pierdut la Giarmata, în fața colegei de serie antrenată de Răzvan Leucă. A decis golul lui Marius Călin, din minutul 60, sosit după o contră a gazdelor și un șut la colțul lung din unghi închis.

Teamul lui „Știli” a avut ocaziile sale și nu puține la număr, prin Bozian, Modan, Gâlcă, Suslak sau Tătaru, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. „Pe un teren destul de denivelat am controlat meciul în mare măsură, am avut destule acțiuni cursive în special în prima repriză, iar la numărul de ocazii de-o parte și de cealaltă scorul e mincinos. Am ratat nepermis de mult. În plus, poate că și în subconștientul unor jucători de-ai mei a contat faptul că partida a avut un caracter amical, iar asta nu-mi prea convine. Trebuia să ne facem antrenamentul prin joc în condiții de concentrare maximă, o să mai discutăm pe marginea acestui aspect de luni încolo”, punctat Adrian Abrudean, tehnicianul formației de pe Crișul Alb.

La Giarmata, Crișul a evoluat în formula: Mucha (46 Dagău) – Clej (64 Lazăr), Al. Pavel (46 Maghici), Tătaru (80 Sabău), Siminic – Ianc (46 Lezeu), Gâlcă – Piț (64 Ciornei), Bozian, Suslak – Matei (46 Modan). Miercuri, Crișul întâlnește Felnacul în penultimul amical al iernii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button