Crisul Chisineu-Criș

Bozian – la primele goluri pentru Crișul în compania „lanternei”: „O bună repetiție pentru meciul cu Lipova, unde datele problemei se schimbă”





Crișul Chișineu Criș a învins astăzi cu 5-0 în duelul cu ultima clasată Ocna Mureș, prin golurile marcate de Matei, Piț, Ciornei și Bozian (2). Fostul mijlocaș al lui ASU Poli a înscris primele sale goluri pentru Criș, în a treia sa partidă.

„Bozi” debutase pentru trupa de pe Crișul Alb la Cugir, unde însă a luat un cartonaș roșu ce l-a trimis apoi în tribună pentru următoarele trei confruntări de campionat. „Am controlat jocul de la un capăt la altul, nu am avut nici o problemă în obținerea celor trei puncte și am făcut o repetiție bună pentru meciul cu Lipova, de marți. Asta ne-a și cerut antrenorul, să tratăm jocul serios, să ne facem meciul ușor, dar și să ne dozăm efortul. E bine că am reușit să punem în practică acest lucru, am dat gol repede, am condus cu 2-0 la pauză și lucrurile au fost destul de simple. Am tratat foarte serios partida, poate alte echipe nu făceau acest lucru la un duel cu ultima clasată, dar am fost profesioniști și am câștigat meciul fără prea mult efort”, a punctat experimentatul fotbalist.

Dacă la prima reușită nu a surprins pe nimeni, prin pătrunderea din stânga și șutul plasat, la golul ce a închis tabela, scundul fotbalist și-a folosit capul. „Tot timpul e important când marchezi, dar nu fac un caz din asta. Atâta timp cât echipa câștigă și am o evoluție bună, nu cred că e important să înscriu. Dar, pentru orice jucător e o bucurie să marchezi, mai ales că sunt și primele mele goluri în tricoul Crișuluia adăugat Bogdan Bozian.

Peste patru zile, elevii lui Adrian Abrudean se deplasează la Pîncota pentru duelul cu Șoimii Lipova, echipă rănită după înfrângerea suferită azi pe terenul Cermeiului (1-5). „Datele problemei pentru meciul de la Pîncota sunt complet altfel față de cele de astăzi. Derby-urile județene sunt deschise oricărui rezultat, vom pregăti foarte bine meciul contra Lipovei, am făcut o repetiție bună astăzi și sperăm că vom câștiga. Nu se pune problema să mergem acolo pentru a lua un egal, pentru noi e important să câștigăm. Nu ne uităm în clasament, nu ne interesează, dar e important să facem un meci bun și să scoatem maximum”, anunță Bozian.

Bogdan Bozian a sosit la Crișul în această iarnă, după ce în tur a evoluat pentru ASU Politehnica Timișoara, în Liga a II-a. În cariera sa, mijlocașul de 31 de ani a mai evoluat pentru UTA, Victoria Nădlac, CFR Timișoara, Minerul Lupeni, Unirea Sânicolau Mare, Național Sebiș, FC Hunedoara și CSM Lugoj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button