Arhivă articole

„Dulăul” de 10 (rezultate pozitive) și-a întristat fostul coleg utist: „Am dovedit încă odată că jucăm doar pe teren și o facem bine” + FOTONațional Sebiș s-a pornit mai greu în acest retur, dar nu mai poate fi oprită. Fie că a întâlnit liderul Reșița, sau formații din subsol precum Ghiroda sau Deva, trupa de pe Crișul Alb și-a luat punctele și, cel puțin până mâine, a întrecut și Cugirul pe locul 5.

După un 1-0 la pauză, dar și un 2-1 până ultimele 10 minute, „alb-albaștrii” s-a descătușat pur și simplu pe final și au rotunjit tabela la 5-2. „Îi felicit pe băieți pentru atitudine și caracter, am dovedit încă odată că jucăm doar pe teren și o facem bine. La 2-1 am cam sărit cu gura pe ei, toate meciurile le-am jucat pe muchie de cuțit și când am avut 3-0. Deci, mi-am luat măsuri din timp. Am schimbat pentru a fi mai compacți la mijlocul terenului, a intrat bine și Petculescu în joc și am scos maxim din contraatacurile de pe final de meci. Știam că adversarii ne vor lăsa spații pentru că erau nevoiți să ne atace și i-am taxat. Avem un parcurs bun cu aceste 10 meciuri fără înfrângere, cu mai multă maturitate și experiență am fi putut să scoatem mai multe puncte. Mai avem un joc, la Ocna Mureș, ne dorim să terminăm cu încă o victorie. La final, conducerea va analiza ce s-a realizat și îmi doresc doar ca jucătorii să fie tratați cu respect”, a punctat Cristi Todea la finalul meciului din această seară.

Cu golul de azi, experimentatul Szabolcs Szekely a atins o cotă rotundă. „Sabi mi-a făcut mari probleme. Am avut o provocare cu el, să atingă pragul de 10 goluri și a reușit azi, așa că mă va costa din greu acest pariu. Nu știu cum a făcut că a mai și stat câteva jocuri, dar asta e, trebuie să mă țin de promisiune. El și cu Enciu au tras echipa după ei, au fost exemple pentru jucătorii mai tineri, care au ce învăța de la astfel de fotbaliști și e important pentru ei în cariera pe care o au”, a adăugat „Dulăul”.

CNS Cetate Deva este condusă de pe margine de Ciprian Luca, fost fotbalist al UTA-ei în urmă cu două decenii, fost coechipier cu Cristi Todea. „Îmi pare rău de fostul meu coleg de la UTA, Cipri Luca. El a preluat Deva din mers, îmi pare rău de ei, dar asta e la fotbal. Fiecare urmărește interesul echipei sale, trebuie să dai tot ce ai mai bun pentru clubul tău”, a mai punctat Todea.

Cipri Luca nu a dorit să vorbească după eșecul dureros al echipei sale la Sebiș, dar și-a delegat „secundul”. „La 2-1 a fost un moment psihlogic, am încercat să egalăm, am avut o ocazie mare, jocul lua altă turnură. Da, noi am ratat, iar ei ne-au prins pe contraatac și au marcat. Din păcate, am avut ocazii dar am suferit la finalizare, scorul este cam drastic pentru ce s-a jucat efectiv pe teren. Mai sunt 90  de minute, sperăm să câștigăm în ultima etapă și mai sperăm ca și Crișul să-și apere corect șansele cu Alba Iulia. Nu trebuia să ajungem aici, am făcut greșeli în startul  campionatului, dar sperăm să scăpăm de retrogradare în ultima partidă”, a declarat Elek Szemely după disputa de la Sebiș.

galerie foto Național Sebiș – Cetate Deva

1
0

3 comentarii la articolul: “„Dulăul” de 10 (rezultate pozitive) și-a întristat fostul coleg utist: „Am dovedit încă odată că jucăm doar pe teren și o facem bine” + FOTO

  1. Asta doar ca sa crape de ciuda contestatarii lui Todea!La anul?Un singur obiectiv!Promovarea!Pai daca restul nu pot sau nu doresc?De ce nu?
    Succes!

    4

    6

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.