Crisul Chisineu-Criș

Căpitanul Pavel a revenit pe teren pentru Crișul cu o victorie contra Lipovei: „Știm că nu am avut o prestație estetică, dar importante erau punctele!”





Coincidență sau nu, Crișul Chișineu Criș a bifat primul meci fără gol încasat și al doilea succes stagional odată cu revenirea pe teren căpitanului. Alin Pavel a suferit o accidentare la genunchi în startul perioadei de pregătire estivale, a ratat aproape toate partidele de pregătire, dar și primele confruntări ale sezonului, cele 5 de campionat și trei de Cupa României.

Fotbalistul de 32 de ani a strâns din dinți și și-a ajutat echipa în derby-ul orgoliilor cu Șoimii Lipova. Cele două formații s-au bătut la „baionetă” pentru promovarea în Liga 3-a în sezonul 2016-2017, de atunci datând și ultima victorie a Crișului în fața trupei lui Flavius Sabău. S-a întâmplat în turul campionatului, la Zăbrani, gazda de la acea vreme a lipovanilor, după reușita lui Modan, unul dintre cei doi fotbaliști, alături de Pavel, care au jucat și în duelul de vinerea trecută.

La revenire, căpitanul Crișului chiar a evoluat pe toată durata partidei pe un post extrem de solicitant și a făcut-o bine. „Într-adevăr, nu am mai jucat de vreo 6-7 ani ca mijlocaș la închidere, cam de pe vremea când evoluam în Liga 2-a, la FC Olt. Nu a fost deloc simplu, fiindcă veneam după o perioadă grea pentru mine, am pierdut pregătirea de vară și primele cinci etape.Mă bucur că am dus la bun sfârșit acest meci, m-am simți destul de bine din punct de vedere fizic și nu am simțit dureri. Pentru asta țin să le mulțumesc lui Norbi Varga și Călin Petrică, pentru ajutorul acordat în procesul de recuperare. De acum înainte, sper ca să joc meci de meci, chiar dacă nu integral și câteva sezoane de acum înainte pentru că este meseria pe care mi-o place. Acum îl aștept pe teren și pe colegul meu de suferință, pe Adi Suslak, care a trecut și el printr-o grea cu accidentarea la degete”, a spus Alin Pavel.

Experimentatul fotbalist a recunoscut că echipa sa nu a făcut cel mai bun meci, dar: „Astăzi (n.a. vineri) ne-au interesat doar punctele. Bine am jucat și cu Dumbrăvița sau Ghiroda și la ce ne-a ajutat dacă nu am luat decât un punct din cele două partide, cu adversarii care ne-au dat goluri pe final de meci. Știm și noi că am avut o prestație prea estetică, dar trebuia să ținem cont și de adversarul întâlnit, care te taxează dacă îi dai prea multe spații, dar și de momentul greu din punct de vedere al rezultatelor. Așadar, am făcut un meci tactic foarte bun, iar Lipova nu a avut ocazii clare. Astăzi suntem bucuroși, dar de mâine ne gândim deja la meciul de la Târu Cărbunești, căci trebuie să luăm trei puncte și acolo. Aș mai vrea să le mulțumesc și fanilor în numele echipei, căci continuă să creadă în noi, deși i-am cam dezamăgit în acest debut de campionat”, a adăugat Pavel.

În absența lui Alin Pavel, banderola de căpitan a Crișului trecut pe brațele lui Ciornei și Piț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button