National Sebis

Sebișul se agață de repriza secundă bună de la Dumbrăvița pentru trei puncte vitale cu Ghiroda: „Facem tot ce depinde noi pentru victorie!”





Derby-ul cu Pecica, sau mai precis partea sa secundă a dereglat Naționalul lui Dănuț Șomcherechi, care apoi a pierdut fără echivoc și la Dumbrăvița. Trupa lui Bălu a apăsat 45 de minute pe accelerație pentru a profita de labilitatea defensivă a trupei de pe Crișul Alb, care acum e nevoită să o ia de la capăt în compania unei alte formații timișene, zdruncinată și ea runda trecută, chiar acasă: 2-4 cu Viitorul Dăești.

Până la urmă, sebișenilor nu le rămâne decât să pornească de la repriza secundă bună făcută Dumbrăvița, când au și marcat golul de onoare prin Paul Chiș Toie. Mijlocașul ofensiv de 20 de ani are meciuri și în Liga 2-a la Luceafărul, iar ultima oare a jucat la Baia Mare. „Chiar dacă am pierdut la Dumbrăvița, nu avem probleme cu moralul. Am întâlnit o echipă foarte bună, era greu să scoatem un rezultat pozitiv, dar cu Ghiroda ne mobilizăm și vom lua cele trei puncte. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, cum de altfel le-am pregătit și pe restul, doar că există și factorul adversar. Și sâmbătă întâlnim o echipă bună din Timiș, cu rezultate poate peste așteptări în acest campionat, dar suntem hotărâți să facem tot ce depinde de noi și să câștigăm această partidă. Avem deja și omogenitate mult mai bună decât în primele etape, ne cunoaștem mai bine între noi, s-au legat relațiile de joc în urma antrenamentelor specifice pe care le facem cu domn profesor Somcherechi. Obiectivul până la finalul turului este să adunăm cât de multe puncte începând chiar cu partida de sâmbătă”, a spus „decarul” Naționalului, care a strâns deja două reușite în „alb-albastru”, ambele din penalty, cu Becicherecu Mic și Dumbrăvița.

Ieșit accidentat la  Dumbrăvița, Bandula este incert pentru jocul de sâmbătă, în timp ce Chitaș și Balha ar trebui să revină printre titulari în trupa lui Dănuț Șomcherechi.

Formații:

Sebiș: Sebiș: Moroz – Musea, Forisz, Bărbuți, Cornea – Hojda, Bandula – Chitaș, Chiș-Toie, Vereș – Balha.

Ghiroda: Barbu – Şofran, Bocşan, Goţa, Liuba –  Jichici, Poparadu – Mancaş, Silaghi, Budur – Baranyi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button