National Sebis

Sebișenii încearcă să spargă blocajul psihic la Dăești: „Ne-am pregătit și motivațional, dacă intrăm determinați pe teren avem șansa noastră!”





Dintre toate formațiile arădene, Național Sebiș pare a avea cele mai mari dificultăți în acest moment al sezonului. După patru rezultate pozitive la rând, adversarii și-au cam luat măsuri împotriva trupei de pe malul Crișului Alb și a urmat o serie de trei înfrângeri pentru o clasare în zona „nisipurilor mișcătoare”.

Lucrurile se pot complica și mai mult dacă sebișenii vin cu mână goală din cea mai lungă deplasare a turului. Sâmbătă, de la ora 15, Naționalul evoluează la Dăești, împotriva unei echipe ce poate accesa podiumul în cazul unui succes. „Am avut discuții de grup și individuale cu jucătorii. Sigur că ne este greu după trei înfrângeri consecutive, dar la noi problema esteuna mai mult mentală pentru că nu am avut puterea să revenim la meciurile de acasă cu Pecica și Ghiroda. Cred că de la egalul de la Becicherecu am căzut psihic. Imediat după acel meci vestiarul a fost la pământ, jucătorii au fost foarte supărați pentru că au simțit că au pierdut două puncte. Deci am pregătit și aspectele motivaționale, dar și cele tactice și vineri plecăm spre Râmnicu Vâlcea cu gândul că trebuie să scoatem un rezultat pozitiv. Am studiat adversarul, cunoaștem valoarea unor jucători precum Costea sau Vasile, dar avem și noi șansa noastră. Dacă vom intra determinați, eu sunt sigur că putem scoate ceva la acestă deplasare lungă și obositoare”, susține Dănuț Șomcherechi, antrenorul „alb-albaștrilor”.

„ nu poate conta pe Bandula la Dăești, în timp ce Susan este incert.

Formații probabile:

Dăești: Geantă – Vasile, Iordache, I.Săraru, Roșianu – Rizea, Neacșu, Pîrvu – Dima, Fl. Costea, Proteasa.

Sebiș: Moroz – Musea, Forizs, Hojda, Cornea – Pop, Chitaș – Susan, Chiș-Toie, Vereș – Balha.

Arbitri: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) – Claudiu Schiopet (Brașov), Bogdan Vasile (Sibiu)

Observatori FRF: Eduard Dumitrescu (Pitești), Viorel Nicolescu (Videle)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button