National Sebis

Sebișenii nu au avut nicio șansă cu liderul! Șomcherechi: „Au fost cu cel puțin o clasă peste noi, trebuie să vedem ce se dorește din iarnă”





Nu a fost loc de surprize în FC U Craiova – Național Sebiș în ultima etapă a turului de campionat a Ligii a 3-a, seria a IV-a. Pe noua arenă din Târgu Jiu, „alb-albaștrii” de pe Crișul Alb nu au fost, totuși, surclasați ca și joc și număr de ocazii până la golul ce a deschis „robinetul” venit la o fază ce putea fi evitată.

În minutul 37, Moroz s-a aruncat la picioarele lui Raicea, care ar fi ieșit cu mingea în aut pe poartă și arbitrul a dictat penalty-ul din care Bălan a deschis scorul. Tabela avea să se oprească la 5-0, iar Dănuț Șomcherechi a recunoscut superioritatea adversarului. „Au fost cu cel puțin o clasă peste noi, au avut ocazii bune și până la primul penalty. Totuși, poate că dacă nu se întâmpla așa și am fi intrat cu un 0-0 la pauză… Dar mai mult nu aveam ce face împotriva unei echipe de un alt nivel la capitolul organizare, condiții de pregătire și stabilitate financiară. Trebuie să admitem că ne-au copleșit fotbalistic, au avut o viteză de joc net superioară pe când noi am stat prost pe partea ofensivă și asta le-a permis oltenilor să vină peste noi cu toate liniile. Au prins și o zi foarte bună, le-au intrat multe goluri din ocaziile pe care și le-au creat”, consideră antrenorul Naționalului.

Așadar, Sebișul rămâne cu 14 puncte acumulate în întreg returul și iernează pe loc retrogradabil. „Asta a fost, nu avem ce face, ne întoarcem la probleme noastre. Mergem acasă fiecare și revenim pe marți pentru a vedea ce putem face cu restanțele financiare ce ni se achită într-un ritm de câteva sute de lei la două săptămâni. În plus, trebuie să avem o discuție legată de ceea se dorește din iarnă, mai ales că suntem unde suntem și trebuie să arătăm cu totul altfel la primăvară pentru a nu face de râs orașul și comunitatea sebișeană”, a adăugat antrenorul băimărean al grupării de pe malul Crișului Alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button