Crisul Chisineu-CrișȘtirile zilei

Derby-ul Crișul – Cermei, în pericol de amânare! Antrenorul „alb-albaștrilor”, Haloș și Suslak – confirmați cu COVID, dar și alți fotbaliști au simptome!





După meciul de Cupă, cu Lipova, anulat de FRF fiindcă – în opinia ei – ok-ul de DSP nu a sosit la timp după ce Filip și Ciubotariu au fost găsiți pozitivi la coronavirus, Cermeiul ar putea să nu dispute nici cel de-al doilea meci oficial al săptămânii. De data aceasta, adversarul, nimeni alții decât vecinii de la Chișineu Criș, par a avea probleme serioase.

Deocamdată, pozitivi la COVID au ieșit doi jucători, Adrian Suslak și Andrei Haloș, dar și antrenorul Adrian Abrudean, însă restul rezultatelor sunt așteptate cu înfrigurare, căci și alți fotbaliști din lot au simptome specifice. „Suslak și Haloș nu s-au simțit bine încă de luni și au făcut testul atunci, iar acesta a ieșit pozitiv. I-am izolat rapid și pe el, dar și pe Remus Lung, care era neconcludent, iar după testul de azi am fost confirmat și eu pozitiv. Restul rezultatelor vor veni deseară sau mâine dimineață, dar mi-este teamă că avem mai multe cazuri, la ceea ce mi-au mai spus băieții la ultimele antrenamente. Sperăm însă, să ne negativăm până săptămâna viitoare și să putem juca măcar meciul de la Periam”, ne-a mărturisit „Știli” Abrudean.

De la începerea actualului sezon a Ligii a 3-a, Crișul mai avusese un singur caz de COVID, pe Sebastian Susan, care a revenit între timp pe gazon. Crișul – Cermei, din cadrul etapei cu numărul 5 a Ligii a 3-a, ar fi trebuit să se joace pe arena „Aurel Ardelean” sâmbătă, de la ora 14,30.

În altă ordine de idei, să mai spunem că schimbarea primarului la Chișineu Criș va aduce, cel mai probabil, și schimbarea managerului echipei de fotbal. Edilul Flavius Chereji are mare încredere în Ghiță și Alin Drăgan, care l-ar fi propus pe fostul fotbalist al UTA-ei, Viorel Vancea, pentru funcția de conducător al clubului de fotbal. Asta înseamnă că Daniel Cherecheși va fi înlăturat, după o perioadă fructuoasă din punct de vedere sportiv, respectiv promovarea după 35 de ani a echipei locale în Liga 3-a și clasarea istorică din sezonul trecut pe locul 3 al Ligii a 3-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button