Crisul Chisineu-Criș

Crișul – blocată de CSC Sânmartin, la Pilu! Abrudean: „La golul lor, greșeală nepermisă la acest nivel…”După CAO, o altă divizionară terță din Bihor a vizitat județul nostru pentru un joc cu Crișul Chișineu Criș. Dacă elevii lui Florin Farcaș au fost găzduiți pe terenul din Șimand, CSC Sânmartin (locul 7 în C10) au ajuns la Pilu pentru a-și măsura forțele cu Velici et. comp. A rezultat un 1-1 după un joc bun, cu implicare totală din ambele părți.

Crișul  deschis tabela la mijlocul primei reprize, după o execuție de autor a lui Susan. Haloș a centrat din dreapta pe colțul lung, fostul mijlocaș al Sebișului a pivotat pe lângă adversar și a  marcat cu piciorul stâng de la aproximativ 16 metri, la colțul lung. Egalarea a venitîn minutul 20, după lovitura de cap a lui Alexandru Sorian, fotbalist care a jucat pentru UTA în Liga 2-a.

Modan și Ciornei au intrat de luni la alergări ușoare dar continuă și fizioterapia. Budur se recuperează la sala de forță la o Clinică din Timișoara, iar Sabău a fost menajat după eșecul (0-1) cu CAO, de sâmbăta trecută. „Sunt mulțumit de atitudinea băieților, terenul a fost destul de dificil pentru controlul balonului, dar am stat bine la agresivitate și implicare. Am întâlnit o echipă bună la acest nivel, care ne-a pus probleme în câteva rânduri, rezultând un joc echilibrat în cea mai mare parte, deci un test util pentru ambele formații. Îmi pare rău de faza golului primit, trebuia să interpretăm altfel totul. Fundașul lateral nu s-a poziționat corect, chiar nepermis la acest nivel. E clar că mai avem câteva lucruri de corectat până la începerea campionatului. Pavel a revenit dar, din păcate, la o săriturăp la cap, în momentul aterizării, a simțit o ușoară înțepătură la genunchiul stâng. A vrut să continue, dar – totuși – l-am schimba, sper să nu fie ceva grav. Urmează, sâmbătă dimineața, un test cu Cermei și sâmbăta viitoare ultima verificare cu Ghiroda”, a precizat Adrian Abrudean, antrenorul principal al liderului Ligii a 3-a (seria a VIII-a).

Formații:

Crișul: Zamfir – Haloș (60 Pătlăgică), Al. Pavel (20 Busuioc, 65 Mihuța), Nistor, SIminic – Clej (70 Cocriș), Suslak, Ciubotariu, Susan – Velici, Teședan. Antrenor: Adrian Abrudean.

Sânmartin: Barabaș – Fl. Pop, Al. Pintea, S. Nogo, M. Arsene – P. Andraș, C. Habakuk, M. Popa, Al. Sorian – R. Baciu, P. Suciu. Au mai intrat în repriza a doua: Beke – D. Lupșe, D. Dardai. D. Sfârlea, Ember, E. Tiponuț, R. Pop. Antrenor: Cosmin Bodea

***

În altă ordine de idei, să mai spunem Ineul a răzbunat eșecul vecinilor de la Chișineu Criș, învingând-o, astăzi, pe CAO cu 3-2 (1-1). În amicalul de la Salonta, pentru echipa de Liga 4-a pregătită de Cristi Sculici au marcat Florea (33), Dan Mâneran (63) și Bîrdan (83), în timp ce pentru bihoreni Torok (26) și Ciocan (76).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button