Crisul Chisineu-Criș

Crișul, chemată să taie Avântul celor de la Periam pe terenuri străine! Susan: „Concentrați pentru victoria ce ne-ar ține pe primul loc înainte de derby-ul cu Lipova!”„Episodul Ambulanța” de la meciul de acasă cu Ezerișul a lăsat ceva urme în moralul celor de la Crișul Chișineu Criș, care au bifat primul meci din actuala stagiune fără gol marcat. A fost 0-0 pe terenul „verișorilor” de la Cermei, suficient pentru ca „alb-albaștrii” să revină pe primul loc în așteptarea verdictului de la Comisia de Disciplină și Etică privind posibilitatea rejucării disputei cu  trupa cărășană. Deocamdată, decizia s-a amânat pentru 14 aprilie, cu două zile înaintea marelui derby al seriei a VIII-a: Lipova – Crișul.

Până una alta, echipa lui Adrian Abrudean este chemată să treacă pe teren propriu de Avântul Periam, formație ce a obținut rezultate excelente în acest an pe terenuri străine. Trupa lui Marius Stănache le-a bătut pe Lipova și Dumbrăvița cu același scor: 1-0, iar asta îi pune în gardă pe cei de la Crișul. „Nu pot fi întâmplătoare cele două victorii, contra unor echipe cu pretenții din această serie, așa că trebuie să fim foarte concentrați împotriva celor de la Periam. Eu am jucat cu Mînecan și Tulcan la Sebiș, le cunosc calitatea, dar formația din Timiș e, în general, una soldiă în toate compartimentele. Suntem puțin datori după remiza albă de la Cermei, deși un punct în deplasare, împotriva unei echipe ce arată mult mai bine decât în tur, este binevenit. Trebuie să marcăm din nou, să câștigăm, pentru a ajunge la derby-ul cu Lipova de pe primul loc. Va fi important și de pe ce loc vom merge la baraj, așa că ne interesează punctele în fiecare meci. Acum ne gândim, însă, doar la meciul cu cei de la Periam, iar apoi ne vom pregăti petntru următoarele”, spune Sebastian Susan, mijlocașul ofensiv al lui Adi Abrudean.

Viitorul Șelimbăr e deja și matematic campioana seriei a 7-a și va da peste primele două echipe clasate din seria a 8-a, Crișul sau Lipova sau chiar pe ambele. „Cel puțin nu ne gândim  deocamdată la Șelimbăr, ci la ceea ce avem de făcut încă în campionat. Vrem să terminăm primii, iar pentru asta trebuie să luăm cât mai multe puncte, chiar maximum. Dar, am încredere în grupul unit pe care l-am format la Chișineu și în ambiția de a demonstra că suntem cei mai buni”, a adăugat Susan, care devenit fotbalistul actualului lider din C8 după desființarea celor de Naționalului Sebiș în iarna anului trecut.

Sâmbătă, începând cu ora 17, pe arena „Aurel Ardelean”, am putea vedea față în față următoarele echipe, cu mențiunea că Sabău este suspendat, iar Modan acuză probleme la genunchi și va absenta:

Crișul: Zamfir – Pătlăgică, Pavel, Nistor, Siminic – Clej, Ciubotariu – Haloș, Susan, Suslak –  Velici.

Periam: Ciui – Moldovan, Artimon, Mureșan, Mihoc – Maier, Oancia, Mînecan, Mager – Trandu, Tulcan.

Arbitrii: Adrian Pal – Marius Ionuț Matica (ambele din Oradea), Ludovic Zifceac (Aleşd)

Observatori: Gabriel Ioan Barjac (Zalău), Cristian Emil Gîț (Deva)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button