Crisul Chisineu-Criș

Crișul vrea să câștige la Dumbrăvița pentru a rămâne în cărți pentru primul loc! Siminic: „Să ne facem treaba pe teren, mai departe nu e treaba noastră!”





Crișul pare să piardă la foto-finish prima poziție în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a 3-a. Astăzi, Comisia d Etică și Disciplină ar trebui să dea un verdict în „speța Ambulanța” de la meciul cu Ezerișul, dar întrebarea se pune când se poate rejuca meciul dacă trupa de pe Crișul Alb are câștig de cauză? Regulamentul spune că în niciun caz după ultima etapă a campionatului, care e programată în acest weekend. Dar nu se știe niciodată.

Cert este că istoria se repetă, oarecum, în duelurile indirecte Criș – Lipova. În sezonul trecut, „șoimii” au terminat pe locul 2, iar „alb-albaștrii” pe 3 după ce Adi Piț evoluase în stare de suspendare cu Cermeiul și meciul s-a pierdut la „masa verde”, iar acum a Ambulanța și medicii au ajuns prea târziu la partida cu Progresul Ezeriș. „Nu ne mai gândim nici acolo, nici la baraj, ci doar la meciul de la Dumbrăvița. Vrem să ne facem treaba bine până la capăt și cred că vorbim despre un sezon bun pentru noi atâta timp cât nu am pierdut niciun meci pe teren. Ceea ce s-a întâmplat cu Ezerișul nu mai e treaba jucătorilor și antrenorilor, ar fi fost bine să se rejoace, dar acum nu prea văd cum se poate întâmpla acest lucru. Venim după un meci greu cu Pecica, pe care puteam să-l câștigăm dacă eram mai pragmatici, dar eu zic că am făcut un meci bun. De aici plecăm și la ultima etapă, grea și importantă pentru parcursul nostru”, spune Gabi Siminic (35 de ani).

Experimentatul fundaș al lui Adrian Abrudean a revenit la Chișineu Criș chiar de la Dumbrăvița, acolo unde a evoluat în sezonul 2019-2020. „E o echipă bună, dar imprevizibilă. În funcție de ziua pe care o prind, cei de la Dumbrăvița îți pot face viața grea sau, din contră, poți avea tu o misiune ceva mai ușoară. Dar, ca și noi, probabil că vor dori să termine pozitiv sezonul, cu atât mai mult cu cât joacă acasă și mai au și ei miza locului 3. Însă, cum am spus, ne dorim și noi cele 3 puncte ca să avem un moral și bun pentru baraj. Chiar dacă, poate, nu mai au un lot foarte puternic, cei de la Dumbrăvița mai contează pe niște jucători cu experiență, cam unul în fiecare compartiment, plus mulți tineri. Sigur, Telescu, Rus, Făgărășanu și Ștefan, care e și prietenul meu bun, sunt principalele lor pericole, dar avem și noi destule arme, cu atât mai mult cu cât avem lotul aproape complet pentru acest meci”, a adăugat Siminic.

Teședan e singrul absent al Crișului vineri, la Dumbrăvița, meciul urmând să înceapă la ora 15.

Formații probabile:

Dumbrăvița: Popeț – Motreanu, Telescu, David, Coroiu – Udrea, Jichici – Rus, Făgărașanu, Ștefan – Mura.

Crișul: Zamfir – Sabău, Pavel, Nistor – Haloș, Suslak, Susan, Siminic – Clej, Modan, Ciornei.

Arbitri: Ioan Boldea (Ciuguzel – Alba) – Alexandru Turian (Zalău – Sălaj), Lazăr Flavius Seiche (Sânmihaiu Almaşului – Sălaj).

Observatori: Dorin Voina (Reşiţa), Emanoil Popescu (Târgu Jiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button