Crisul Chisineu-Criș

Crișul a trecut granița, la Curtici și se apropie de Ghiroda înainte de meciul direct! Anca: „Meritam un egal” v.s. Abrudean: „Importante sunt punctele”





Nici la cel de-al treilea derby arădean al sezonului pe teren propriu, Frontiera Curtici nu a reușit să se impună. Ba, mai mult, dacă în fața celor de la Pecica și Lipova, au luat singurele puncte stagionale, contra celor de la Crișul Chișineu Criș au rămas cu mâna goală. Ca și joc și număr de ocazii, diferența a fost insesizabilă între combatante, doar că „vameșii” au o mare problemă la finalizare. Așa că reușitele fundașilor Sabău și Haloș au direcționat punctele către gruparea de pe malul Crișului Alb.

Anca: „Una vorbim și alta facem”

La finalul disputei, Radu Anca și-a găsit cu greu cuvintele, dezamăgit de lipsa de inspirație a elevilor săi în fața porții adverse. „Meritam un egal, mai ales după aspectul reprizei a doua. Ducem mingea în fața porții, avem ocazii, dar nu o băgăm în poartă, așa a cam fost în toate meciurile. Sunt dezamăgit, exersăm la antrenamente, dar nu știu de ce nu reușim să marcăm. Crișul a avut o posesie mai bună în prima repriză, dar ocazii clare nu au fost. Golul l-am luat pe o nouă naivitate a noastră. Au bătut acea o lovitură liberă cu boltă, cred că mingea a stat în aer vreo 7 secunde, iar noi am dormit. Una vorbim și alta facem. A fost zona lui Moldovan, trebuia să atace mingea, nu s-a dus și a fost gol. La al doilea gol, de asemenea. Nu avea voie jucătorul lor să pătrundă așa, trebuia făcut fault sau să dea mingea în aut, trebuia oprit. Avem și toate aceste probleme cu accidentările, acum îl mai am și pe Morar cu ceva fisură de peroneu, să vedem cu cine ne prezentăm la Periam…Sperăm să revină măcar Avrămuțiu pentru meciul de săptămâna viitoare, cu Periamul, o echipă care joacă fotbal, i-am văzut cu Lipova. Până la vacanță trebuie să luăm puncte, iar în iarnă vedem exact ce-i de făcut”, spune antrenorul principal al curticenilor.

Abrudean: „Din păcate, nu am reușit să încheiem meciul mai repede”

Crișul a profitat eșecul Dumbrăviței și a urcat pe locul 2 în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a 3-a. Chiar dacă nu au făcut un meci extraordinar, vicecampionii en-titre și-au atins scopul, câștigând pentru a patra oară în deplasare în acest sezon. „Le-am spus la pauză băieților că avem nevoie de încă un gol ca să reușim să închidem cât mai repede acest joc, dar, din păcate, nu am reușit. Am avut o ratare monumentală a lui Teședan și victoria nu era sigură. Era normal ca adversarul să riște pe final, au avut niște minge lungi, niște situații pe care nu le-am gestionat cum ar fi trebuit. Așa sunt derby-urile județene, se joacă până în ultimul minut. Importante sunt punctele, este a patra victorie în deplasare din acest sezon, mă pot declara mulțumit. Clasamentul arată bine, suntem acolo sus, vrem să rămânem cocoțați acolo. Ne descurcăm mai bine în deplasare, dar sperăm să câștigăm primul meci acasă”, a spus Adi Abrudean, pentru echipă căruia astăzi au fost decisivi fundașii: „Din păcate, nu prea marcăm cu atacanții, dar ei depun totuși un efort considerabil în timpul jocului. Sperăm să spargă și ei gheața cât mai repede și să ne ajute pentru că ăsta este rolul lor în primul rând, să marcheze. Pe de altă parte, e un lucru pozitiv că marchează și cei din liniile din spate”.

Mai multă muncă pentru Mâneran

Pentru prima oară în acest sezon, „Știli” l-a titularizat pe Dennis Mâneran, fostul fotbalist al celor de la U. Cluj. „El trebuie să demonstreze în continuare că este valoros, a avut niște oportunități în carieră. Dar, are de muncit, sfatul meu este să muncească mai mult, căci nu poate progresa altfel. Are calități și așteptăm mai multe de la el”, a spus antrenorul „alb-albaștrilor” despre fotbalistul bocsigan, împrumutat de la ACB Ineu.

Imagine pentru Chișineu, urmează meciul cu liderul

Așadar, Crișul devine, cel puțin pentru moment, principala antagonistă a liderului Ghiroda, pe care o va și înfrunta etapa viitoare pe teren propriu. Dar, sunt eforturile echipei susținute și de sus? „Conducerea orașului ne sprijină, ne asigură că lucrurile se vor desfășura normal în continuare. Noi îi răsplătim prin rezultate, sperăm să fie toată lumea lângă echipă. Sportul este un aspect important pentru un oraș și noi încercăm să facem o imagine cât mai bună pentru Chișineu-Criș”, a încheiat Abrudean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button