Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Frontiera se deblochează la ultimul meci de acasă al turului! Anca: „Nu am jucat strălucit, dar au venit punctele” v.s. Mânecan: „A câștigat cine a greșit mai puțin”





Frontiera Curtici nu a pierdut șansa să le ofere un succes propriilor susținători în turul campionatului Ligii a 3-a. Practic, trupa de la Graniță și-a adjudecat derby-ul suferinței, contra singurei formații aflate sub ea în clasament.

Cu câte un gol pe repriză, semnate Gligor (17) și Andrieș (63), „grănicerii” au rezolvat ecuația unui meci în care nu mai existau alibiuri. „Nu am făcut un joc strălucit, dar am obținut maxium. Mi-ar fi plăcut să fie și celelalte jocuri așa, dar în restul am punctat mai mult la impresia artistică și ne-am jucat cu ocaziile. Și, până la urmă, fotbalul se joacă pe goluri și puncte și azi au venit ambele. Sigur, ne-am mai creat și alte situații pe lângă cele două goluri, dar nu foarte multe, iar spre final au avut și oaspeții ceva ocazii. Bineînțeles, sunt mulțumit de jocul de azi, dar mai ales de atitudinea și implicarea băieților. Să nu uităm că încă avem destui fotbaliști importanți pe margine și niciun meci nu e ușor pentru noi, dimpotrivă. Mă bucur și pentru Mario Andrieș, care e la al doilea gol din acest campionat, dar și pentru un alt junior, Cristi Moldovan, care a intrat și el foarte bine în joc. Era important să ne facem puțin fericiți și fanii, măcar acum la ultimul meci din retur acasă, cu atât mai mult cu cât urmează să ne mai revedem cu ei peste o lună. Avem trei deplasări consecutive și încă în fața unor echipe foarte bune. Dar, până la meciul de la Dumbrăvița, principalul nostru obiectiv este să ne recuperăm măcar o parte dintre jucătorii accidentați”, a menționat Radu Anca, antrenorul lui „Fronti”

Pentru Avântul Periam situația în subsolul clasamentului e din ce în ce mai gravă. Timișenii au pierdut ambele dispute cu echipele din zona lor, 1-2 cu Pobeda și 0-2 la Curtici. Impresia a fost că Avântul a căzut puțin psihic după reușita de 1-0, născută dintr-o eroare mare din defensiva lor. „E al doilea derby al suferinței, ca să spun așa, pe care-l pierdem. Dacă etapa trecută, am cedat nemeritat, astăzi nu pot spune același lucru. De fapt, a câștigat echipa ce a greșit mai puțin, căci, altfel, meciul a fost destul de echilibrat, fără multe ocazii de poartă de-o parte și de cealaltă. Trebuie să recunoaștem că azi ne-a lipsit și Trandu, un fotbalist care de multe ori făcea diferența în favoarea noastră. Cu Pobeda, băieții au făcut, oarecum, nesimțită absența lui, dar azi chiar era nevoie de calitatea sa acolo în față. Ne-am despărțit amiabil de el, a fost alegerea lui să plece la mai bine și-l înțelegem și-i mulțumim pentru tot ceea ce a făcut la Periam. Nouă  nu ne rămâne decât să încercăm să scoatem maxim din cele 18 puncte pe care le mai avem la dispoziție din sezonul regulat, sperând să fim cât mai departe de locul pe care-l ocupăm acum”, spune Cosmin Mânecan, antrenorul-jucător al celor de la Periam

Dumbrăvița – Curtici și Periam – Crișul sunt ultimele partide din turul acesui campionat pentru cele două formații ce s-au întâlnit azi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button