Crisul Chisineu-Criș

Crișul și Ghiroda împart fotoliul de lider în C8! Abrudean: „Determinare, inteligență, nu era ușor să-i întoarcem” v.s. Leuca: „Am prins un portar în zi mare”





Ambele echipe arădene de Liga 3-a care au evoluat astăzi au bifat o premieră stagională, primul succes stagional pe teren propriu. Doar că, spre deosebire de curticeni, cei de la Crișul Chișineu Criș câștigaseră tot afară, așa că împotriva celor de la ACS Ghiroda și Giarmata Vii au jucat pentru locul 1. Și, chiar dacă au început prost, „alb-albaștrii” au avut puterea să întoarcă meciul până la mijlocul primei reprize, după care au gestionat destul de bine meciul.

Abrudean: „Întotdeauna ne-am mobilizat cu echipele bune”

Prin urmare, de azi avem două formații la egalitate de puncte (16) în fruntea clasamentului, iar una dintre ele este vicecampioana en-titre Crișul Chișineu Criș. „Cu excepția primelor 10 minute, în care am început ușor relaxați, cred că am fost echipa mai stăpână pe situație. În plus, mă bucur că am avut reacție după golul luat din penalty și am ieșit la joc, am fost agresivi, am pus presiune și am întors rezultatul, ceea ce nu a fost ușor. Felicit echipa pentru organizarea de joc, toți și-au dorit, au alergat, au fost momente în care au știut și să sufere, dar ăștia suntem noi. Organizarea jocului, ambiția, determinarea și inteligența în joc ne-au adus aceste trei puncte mari. Din punctul meu de vedere, adversarii nu și-au creat prea multe situații, băieții au închis bine spațiile. Au reacționat când au avut mingea, iar duelurile au fost câștigate de fundașii noștri și am pus presiune în atac prin cele două vârfuri ale noastre. Am știut să gestionăm un astfel de meci, le-am spus și ieri jucătorilor că sunt convins că vom face un meci bun. Noi întotdeauna ne-am mobilizat la astfel de meciuri cu echipe bune, ca atare și rezultatul a fost pe măsură și îi felicit pe jucători”, a spus Adrian Abrudean, la finele confruntării cu fostul lider solitar al seriei cu numărul 8 din Liga 3-a.

De acum, Crișul e și ea în fotoliul de lider, cu o rundă înainte de finele turului. „Suntem mândri de locul din clasament, dar trebuie să muncim în continuare, să fim modești. Ne bucurăm de moment, dar important este clasamentul la final de campionat. Vom ști să gestionăm și momentul acesta de eurforie, am jucători de caracter, care au înțeles că doar prin muncă și disciplină tactică se pot realiza lucruri frumoase, pe care noi, de altfel, le-am și realizat deja. În ultima etapă, mergem la Periam, tratăm meciul cu maximă seriozitate. Important este că nu avem jucători accidentați sau suspendați, am dus derby-ul la înălțime din toate punctele de vedere”, a adăugat „Știli”

Leuca: „Au fost mai puternici la duelurile unu la unu, au avut ambiție mai mare”

7 meciuri a durat invincibilitatea Ghirodei, care începea bine și meciul de la Chișineu Criș, dar, de această dată, timișenii nu au mai câștigat în fața unei echipe din județul Arad. „Cred că tot jocul l-am dominat noi, ca și posesie și ocazii, dar când am tras linie, scorul a fost pentru ei. A fost meci de angajament, între două dintre cele mai bine pregătite echipe din punct de vedere fizic. Tocmai de aceea, pozițiile lor din clasament sunt cele care sunt. Ei au fost mai puternici la duelurile unu la unu, au avut ambiție mai mare. Din păcate, am avut șansa de 2-0, prin Mancaș, după care ne-am înmuiat. Ne-am mulțumit că eram în avantaj, iar Crișul este o echipă solidă, a întors rezultatul. Apoi, am mai avut ocazii mari, mai ales prin Bădăuță, dar am prins un portar în zi mare. Jucăm cu Cermeiul în ultima etapă din tur, obiectivul este play-off-ul și apoi mai vedem. Trandu este jucătorul nostru, din iarnă va și juca”, a punctat Răzvan Leuca. .

Galerie foto Crișul – Ghiroda 2-1

2 comentarii

  1. Crisul e de departe cea mai bună in seria asta, si ca lot si ca staff tehnic si ca si conducere! Doar dacă nu vrem nu promovăm anul ăsta!

    0
    0
    1. Si daca te au si pe tine sunt impliniti. Intrebarea este vreti sa promovati ? Stiu ca buna gluma dar no intreb si eu asa de amorul artei.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button